Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Британії розповіли, що має робити Україна, аби зупинити агресію Росії

Україна має створити якісну внутрішню систему та зробити так, щоб якомога більше людей були невдоволені діями президента РФ Володимира Путіна. Тільки у такий спосіб можна зупинити агресію Росії. Про це заявив колишній підполковник британської армії Глен Грант.

Британський військовий пояснив, що така система має включати в себе активну роль президента, структуру РНБО, штаби, які повинні бути не тільки в Міністерстві оборони, навчання та кваліфіковані кадри військових. Якщо системи немає, або вона наразі не працює, то Росія обов’язково цим скористається.

"Коли це все запрацює, тоді буде комплексне бачення всіх проблем. Коли немає військового комітету, який стежить за фінансами, навчаннями – всім, що робить інша сторона. Ви можете сказати – це служба розвідки, але це ширше… Є багато речей, які можна було б робити комплексно, щоб чинити тиск на Росію, на Путіна і на олігархів", – зазначив Грант.

За словами військового, Путін частково залежний від олігархів, і саме вони можуть його значно послабити. Тому, для того, щоби перемогти Кремль треба говорити з олігархатом. Якщо олігархи і далі підтримуватимуть агресивну політику Путіна, то їхні діти не зможуть навчатися в Америці і Великобританії.

"Путін сам не дасть тріщину. Його треба перемагати іншим способом. Необхідно зробити так, щоб якомога більше людей були невдоволені його діями. Припинити вести розмови з Путіним. Треба говорити з олігархами. Ви з нами чи проти нас? Якщо ви проти нас – ми будемо впливати на ваше життя", – наголосив експерт.

Нагадаємо, Володимир Путін у телефонній розмові поскаржився президенту Франції Еммануелю Макрону на активну антиросійську кампанію в Україні напередодні президентських виборів.

Раніше Міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон заявив, що Росія прагне повернути собі країни колишнього Радянського Союзу, зокрема Україну та Грузію.

Наші інтереси: 

Брати до уваги все те що допоможе нам прогнати агресора...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи