Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 10

Ти осяюєш моє життя (фільм)

«Ти ося́юєш моє́ життя́» (You Light Up My Life) - американська романтична драмедія 1977 року Джозефа Брукса, який виступив сценаристом, режисером і продюсером фільму. Фільм отримав 1978 року премії«Оскар» і «Золотий глобус» у категорії «Найкраща пісня до фільму», а також був номінований на нагороду «Греммі» у категорії «Пісня року» за титульну пісню з однойменною назвою — «Ти осяюєш моє життя».

you-light-my-life-hurtom-1977-1.jpg

Ти осяюєш моє життя (фільм)
Ти осяюєш моє життя (фільм)

Головна героїня фільму Лора Робінсон з дитячих років жила в середовищі шоу-бізнесу та допомагала батьку-комедіанту Саю Робінсону. Лора мріє стати співачкою, автором пісень і актрисою, однак, щоб не засмучувати свого батька, намагається піти його професійним шляхом. Але доля зводить її з режисером Крісом Ноланом, який терміново шукає заміну головної героїні та виконавицю пісень для свого фільму. Фактична виконувачка всіх жіночих партій для Діді Конн — Квітка Цісик.

  • Будь-яка згадка у титрах про участь Квітки Цісик у записі пісень для фільму була вирізана через конфлікт з режисером Джозефом Бруксом.
  • Квітка Цісик також з'являється на екрані в епізодичній ролі дружки (англ. Bridesmaid) нареченої — головної героїні фільму. У титрах вказана з помилкою як Kasey Ciszk.
  • Кавер-версія головної пісні у виконанні Деббі Бун протрималася 1977 року у США 10 тижнів на першому місці у чарті поп-музики.

Головною музичною темою фільму є однойменна пісня у виконанні Квітки Цісик (музика та слова — Джозеф Брукс). Також були використані й інші твори Джозефа Брукса.

1977 року була випущена вінілова платівка «You Light Up My Life (Original Sound Track)» з саундтреками до фільму; загальний час звучання — 26:18. Цього ж року вийшов сингл з титульною піснею Kacey Cisyk «You Light Up My Life».

Подивитись фільм можна на сайті  ГУРТОМ

Ти осяюєш моє життя / You Light Up My Life (1977) DVDRip

Ще пісні з цього кіно + караоке
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи