Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світовий банк дасть Україні $350 млн фінансової підтримки – Зеленський

Ця "фінансова підтримка" передбачається для поточних реформ. Яких реформ і які умови поставив Світовий банк Україні не уточнюється. Рішення можуть прийняти до кінця березня.

Президент України Володимир Зеленський у Twitter повідомив про результати зустрічі з президентом Світового Банку Девідом Мелпасом:

"Обговорив з Девідом Мелпасом збільшення ролі Світового банку у стійкості фінансового сектору України. Президент Світового банку відзначив економічну стабілізацію, земельну реформу та інфраструктурні проєкти в Україні. Дякую за $350 млн фінансової підтримки", – написав він.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Світового банку, після 350 млн доларів для підтримки поточних реформ піде подальша бюджетна підтримка і додаткові реформи, в тому числі у сфері енергетики та клімату.

Минулого року Світовий банк дав Україні позику в 90 мільйонів доларів, щоб сприяти швидшій вакцинації населення, а у лютому минулого року Світовий банк пообіцяв Україні 30 млн доларів за умови вакцинації 10 млн осіб. Чим обернулася ця вакцинація, ми знаємо!

Нагадаємо також, що Україна очікує транш МВФ на 700 млн доларів, а Європарламент схвалив виділення Україні 1,2 млрд євро.

 

 

Наші інтереси: 

Бити на сполох через те, що Україна набрала купу грошей, які будуть віддавати наші діти. Для яких "поточних реформ" взяли гроші у Світового банку? Які зобов'язання взяли? Розуміти, що Світовий банк є паразитичною глобальною структурою (як і ВООЗ, наприклад), яка займається підпорядкуванням суверенних держав глобальним інтересам. Як бачимо, Україну втягують вже у кліматичну аферу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи