Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путін використав 2/3 бойової потужності Росії, ​накопиченої для нападу

Про це повідомляють американські ЗМІ, які посилаються на заяву високопоставленого представника міністерства оборони США. Від початку нападу на Україну держава-агресор запустила вже понад 320 ракет. Більшість з них – це "балістичні ракети малої дальності".

"Це, як і раніше, означає, що він все ще має третину за межами України, що важливо, – цитує посадовця CNN.

Раніше у Пентагоні заявили, що Росія просувається територією України повільніше, аніж раніше цього очікували в Кремлі. Як пише 24 канал, посилаючись на Forbes, Росія планувала значно швидше захопити Україну. Але зіткнулася з нечуваним опором українців. Тому не зуміла просунутися далеко.

Коли російські війська просуваються до Києва, вони стикаються з більшим опором з боку українських військ, ніж, ймовірно, очікував Кремль. Про це заявив високопоставлений представник оборони США.

При цьому в Пентагоні заявили, що Росія використала лише третину від тих сил, які зібрала для свого вторгнення в Україну.

"Взагалі, росіяни трохи втратили свій імпульс. Вони просуваються не так далеко і не так швидко, як, ми вважаємо, вони очікували це зробити", – заявив чиновник.

Окрім того, в Пентагоні відзначили, що російським військам так і не вдалося захопити жодного українського міста. А протиповітряна оборона України справляється з нападами супротивника.

 

 

Наші інтереси: 

Беремо до уваги інформацію американських джерел.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи