Зображення користувача Прес-служба ILLARIA.
Прес-служба ILLARIA
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Привітання з Днем Києва пройшло на "біс"!

24 травня в ресторані-клубі "Толстой" відбувся акустичний концерт ILLARIA. Як і було заявлено, концерт був сповнений сюрпризів.

 

Зміст

До початку виступу для занурення в ретро-атмосферу гості мали змогу познайомитись з фрагментом картинної експозиції від галереї «Гама», яка презентувала картини відомих художників Києва. Міні-екскурсію вуличками Києва «провела» Олійник Олена – мистецтвознавець галереї.

Окрему увагу привертали гості, як прийшли у капелюшках, згідно з запропонованим дрес-кодом.

Сама співачка та її група також втілили ідею міського шику цими аксесуарами.

 ILLARIA заспівала нові пісні, презентувала нову акустичну англомовну версію «Не відпускай» («Never let go») разом з хрещеним батьком цієї композиції – аранжувальником Іваном Розіним, лідером групи «Guash».

Прозвучало дивовижне блюзове виконання «Києве мій», «Спить Борисфен», а в якості присвяти київському зоопарку оригінальна кавер-версія відомої пісня Торі Амос «Mr Zebra». Та й сама кількість пісень була варта подиву – вісімнадцять мелодій пролунало протягом двох годин. Підтримати співачку прийшли її батьки, і саме їм вона присвятила «Колискову» (мамі) та веснянка грецькою (татові), чим розчулила їх до сліз. ILLARIA розповіла легенду про Андріївську церкву, завершивши свою оповідь утаємниченим одкровенням. Друга частина концерту була настільки запальна, що відому «Країну мрій» виконували всією концертною залою.

А на «Кам’яній горі» співачка скинула підбори, та виконувала неймовірні елементи буковинського весільного танцю.

Перед фінальною стала відома пісня Проні Прокопівни «Я люблю та не знаю спокою» з улюбленого всіма киянами кінофільму «За двома зайцями». Парою до цієї сценки мав бути Вадим Красноокий, правда згідно з класикою цього жанру він не прийшов як справжній Голохвастов. Але ILLARIA на нього не образилась і в якості «помсти» фінальною була «Відьма».

Та одразу піти зі сцени по завершенню програми співачці не вдалось. Розігріта публіка потребувала заспівати ще й ще. Тому на біс ILLARIA акапельно заспівала улюблений всіма лемківський наспів «Ой верше, мій верше» і закликала: «Нумо святкувати день міста прямо зараз!».

 

Увага!

Плануєтсья бесіда репортера Народного Оглядача зі співачкою. Читачі НО можуть задати запитання Ілларії - пишіть їх в коментарях до цієї статті. При наявності достатньої кількості запитань, ми запросимо співачку на бесіду... Найкращі запитання будуть винагороджені подарунками від співачки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи