Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Постільна білизна та комплекти Євро

Спальня - те місце, де можна відпочити і розслабитися після робочого дня, поспати і просто спокійно полежати.

Щоб зробити її максимально затишною, по-домашньому комфортною, найкраще почати з вибору постільної білизни от Еней-Плюс. Існує величезна різноманітність моделей, типів та матеріалів, з яких вона виготовлена, тому до вибору слід підійти відповідально. Останнім часом популярність набирає так зване «постільне євро» - сучасні комплекти, на які точно варто звернути увагу.

Відмінності постільної білизни Євро від звичайних комплектів

Сьогодні існує безліч виробників, які продають стильні та якісні товари. Вони орієнтовані на різноманітність спальних місць, особливо на їхні габарити, особисті переваги вимогливих покупців - і це великий плюс. Сьогодні виробники спальних меблів орієнтується на європейські стандарти, відповідно, постільна білизна від виробників має їм відповідати. В іншому випадку спати буде некомфортно, простирадло доведеться постійно розправляти. Щоб цього не сталося, потрібно ознайомитися з основними відмінностями звичайної постілі від євро:

  1. Розмір. На цьому сайті купити постільну білизну євро рекомендується людям, у яких ширина і довжина спального місця більше стандартних показників. Зазвичай простирадло в таких комплектах має такі параметри: 220 * 240, тоді як підодіяльник - 200 * 220 сантиметрів. Це приблизні значення, оскільки постільна білизна євро розміри має різні, що дуже зручно для покупців.
  2. Особливості набору. У стандартних комплектах передбачено 2 наволочки, 1 підодіяльник і 1 простирадло. В євро-наборах нерідко містяться дві додаткові наволочки. Це дозволяє купити постільну білизну з запасом потрібних елементів. Зазвичай наволочки розраховані на квадратні подушки.
  3. Маркування. Напис «Single» означає, що комплект призначений для односпального ліжка, а «Double» - для двоспального. Цим асортимент не обмежується: магазин постільної білизни «Еней» пропонує нестандартні комплекти, а також «сімейні» варіанти і т.д. На упаковці також вказується матеріал, з якого виготовлено товар. Це може бути бавовна, сатин, делюкс, шовк та інші.
  4. Ціна. Всупереч поширеній думці, купити постільну білизну євро недорого цілком реально. Звичайно, варіанти з шовку або жаккарду будуть коштувати дорожче стандартних моделей з бавовни й бамбука, але при цьому якість і надійність всіх зазначених матеріалів перевірена часом і не викликає сумнівів.

В інтернет-магазині «Еней» можна вибрати відповідний комплект постільної білизни євро або віддати перевагу класичним варіантам. Різноманітність асортименту задовольнить навіть найвимогливіших покупців.

Якісна постільна білизна в інтернет-магазині «Еней-Плюс»

Виробники постільної білизни випускають найрізноманітніші моделі, які можна зустріти в каталозі онлайн-ресурсу. При виборі рекомендується звертати увагу на такі додаткові аспекти:

  • колір. Бажано вибирати м'які пастельні відтінки, а від неонових і агресивних краще відмовитися;
  • матеріал. Визнаними лідерами є бавовна, сатин, шовк;
  • принти. В даному випадку все залежить від особистих переваг покупця. Якщо спальня невелика, краще вибирати варіанти з невеликими малюнками. У просторих кімнатах доречно виглядатимуть моделі з великими квітами та іншими зображеннями.

Якісну українську постільну білизну можна замовити в режимі онлайн або зателефонувавши за вказаними на сайті номерами. Доставка здійснюється протягом 3-5 робочих днів.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи