Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Плюси переобладнання мікроавтобусів від компанії «ЛюксЦентр»

Переобладнання мікроавтобусів - затребувана послуга, яка включає надання цілого комплексу робіт по зміні зовнішнього вигляду, функціональності салону та призначення транспортного засобу.

Найчастіше, така послуга замовляється власниками вантажних фургонів та мікроавтобусів, які бажають переобладнати їх в пасажирські варіанти.

Що входить в процедуру переобладнання мікроавтобусів?

Найбільш популярні послуги з переобладнання автомобілів:

  1. Встановлення пасажирських сидінь. Переробка вантажних автомобілів для здійснення пасажирських перевезень – найбільш затребувана послуга серед водіїв мікроавтобусів та вантажних фургонів.
  2. Заміна оббивки сидінь. Якщо сидіння в автомобілі втратили свій привабливий зовнішній вигляд, саме час замовити здесь послугу по заміні оббивки сидінь якісними матеріалами. Якщо плануються інтенсивні пасажироперевезення, варто обирати немаркі і міцні тканини для сидінь, які легко прати.
  3. Встановлення кондиціонерів та систем опалення. При пасажирських перевезеннях, особливо в літній та зимовий період, важливо забезпечити комфортну температуру в салоні авто за допомогою універсальних кондиціонерів та систем опалення.
  4. Установка освітлення. Базові автомобілі не завжди мають хорошу систему освітлення по всьому салону, тому, завдяки послугам спеціалізованої компанії з переобладнання авто, можна легко і швидко виправити цей недолік.
  5. Врізка вікон та аварійних люків. Це – найбільш популярна послуга при переобладнанні вантажного фургона в пасажирський мінівен.
  6. Встановлення аудіо- та відеосистем. Зробити мікроавтобус ще більш зручним, функціональним і сучасним можна за допомогою потужних колонок, телевізора і інших гаджетів (відео системи, камери заднього виду, сучасна та надійна система автосигналізації).
  7. Шумо- та віброізоляція салону. Ця процедура буде корисною як для вантажних авто, так і для пасажирських.
  8. Кузовні роботи. Професіонали компанії мають значний досвід в переобладнання вантажних мікроавтобусів на вантажно-пасажирські або пасажирські варіанти.

Якісний сервіс від компанії «ЛюксЦентр»

Окрім послуг з переобладнання вантажних автомобілів в пасажирські, компанія допомагає кожному володарю автомобілю з оформленням всіх необхідних документів на переобладнання та перереєстрацію транспортного засобу в МРЕВ. Спеціалісти компанії самостійно підготують пакет необхідних документів для оформлення і зможуть передати власнику зручною службою доставки по всій Україні.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи