Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Переважна більшість європейців вірять у перемогу України у війні проти Росії – Eupinions

Категорія:

61% громадян ЄС вірять, що війна закінчиться на користь України. Незалежна платформа європейської громадської думки Eupinions провела опитування, за результатами якого більшість європейців вірять в перемогу України у війні з Росією. Найбільше вірять у перемогу України в Польщі – 81%.

А от найбільш скептично налаштовані громадяни Італії, проте і там в перемогу України вірить більша частина громадян – 51%. У Німеччині в перемозі України  у війні переконані 55% громадян.

Дані опитування опубліковані на сайті Eupinions, який пише про думки, настрої та уподобання європейських громадян.

Загальноєвропейське опитування також показало, що 68% респондентів розглядають вторгнення в Україну як напад на Європу в цілому. Частина тих, хто погоджується з цим твердженням, у кожній країні-члені ЄС коливається від 64% до 79%.

Переважна більшість європейців, які взяли участь в опитуванні, вважають, що Україна захищає цінності, які поділяють усі європейські країни. Частка тих, хто погоджується з цим твердженням, у кожній країні-члені ЄС коливається від 59% у до 72%.

Голова Eupinions Ізабелл Гоффманн сказала: “Єдність є "важливим сигналом", а спільні цінності є "наріжним каменем підтримки, що надається Україні з боку ЄС та його країн-членів".

Наші інтереси: 

Цінуємо допомогу європейських країн, які визначилися, на чиєму вони боці у цій війні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи