Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Основи Конституції Третього Гетьманату

28 березня 2010 року на першому зібранні Конституційних зборів закладено фундамент Основного закону нової Української держави-громади
Проблема існуючої Конституції України в тому, що, по-перше, її мало хто знає і розуміє, по-друге, її майже ніхто не сприймає як закон свого життя, по-третє, при першій нагоді вона порушується на користь «політичної доцільності». В результаті весь державний організм заражений беззаконням і правовим нігілізмом, а замість правової держави маємо лише її ілюзію.

Натомість Третій Гетьманат з самого початку будується як правова держава. Це означає, що всі його закони будуть обов’язковими до виконання. Для цього закони мають бути природними, зрозумілими, достатньо простими і легкими до виконання, а їхня кількість має бути якомога меншою.

Для того, щоб Конституція ТГ була близька українській людині, відповідала реальним потребам і виконувалась із задоволенням, її треба виростити – так, як з маленької насінини виростає велике дерево.

Тому делегати Конституційних зборів вирішили розпочати формування Конституції з простих правил, яких вони вже сьогодні безумовно дотримуються у своєму житті. За такого підходу Конституція фіксує перевірені практикою норми, яких засновники ТГ дотримуються свідомо і добровільно, без жодного зовнішнього примусу.

1. Місія Третього Гетьманату (сенс існування) – сприяння духовній, психічній та фізичній еволюції кожного українця та української нації в цілому, її кількісному зростанню. Головними критеріями правильності розвитку ТГ є відчуття щастя його громадянами, постійне зростання рівня народжуваності, здоров’я, освіти та матеріального добробуту.

2. Українці є світовою спільнотою, тому ТГ формується як держава українського етносу, що об’єднує і захищає інтереси українців цілого світу. Належність до українського етносу визначається духовною спорідненістю (усвідомлення себе українцем, любов до української землі та української культури), знанням української мови (хоча б на побутовому рівні) і наявністю хоча б одного з трьох чинників: «кров» (один з предків є українцем), «земля» (народження в Україні), «добрі плоди» (активна підтримка українських інтересів).

3. Робочою мовою ТГ є українська. Мовою міжнаціонального спілкування ТГ є українська.

4. «Чим вища крона, тим глибші корені». Духовність має опиратися на потужну економіку, тому ТГ формується як глобальна духовно-економічна держава-корпорація.

5. Самоорганізація українців відбувається шляхом формування сотенно-полкової структури за територіальним принципом та функціональним принципом, тобто об’єднання за інтересами – див. FORUM.SD.ORG.UA. Стартова сотня налічує не менше 31 засновника (три рої по 10 засновників на чолі з сотником), повна сотня налічує не менше 100 засновників. Стартовий полк налічує не менше 301 засновника, повний полк – не менше 1000 засновників.

6. Територіальна самоорганізація досягається входженням українців до місцевого підрозділу (сотні або полку) – в Україні або за кордоном. Територіальні структури є зародками майбутніх адміністративно-територіальних одиниць ТГ.

7. Функціональне об’єднання відбувається шляхом входження до спеціалізованої сотні інтегруючого (екстериторіального) полку «Арійський Стандарт» (програмування, журналістика, радіо, телебачення, газети, наука, торгівля, спорт, освіта, туризм, знайомства тощо). Спеціалізовані сотні є зародками майбутніх державних міністерств, агенцій, служб.

8. Прапором ТГ є жовто-блакитний прапор (нагорі жовте, внизу блакить). Символом ТГ є Трійця (Тризуб). Символом переходу від старої до нової системи є Сонцебіг (сварга Великого Переходу). Прапором екстериторіального полку «Арійським Стандарт» є жовто-чорний прапор, графічним символом полку є знак «НОВА РАСА» (Мамай на драконі). Див. також: Нумерологія і символіка Переходу.

9. ТГ прагне до максимальної свободи, самодостатності та самокерованості: «Все, що робиться з власної волі – добро. Все, що робиться з чужої волі – зло».

10. Громадяни ТГ дотримуються трьох золотих правил : «Оздоровлюйся! Роби те, що любиш! Тримайся за своїх!»

11. Кожен українець може увійти до будь-якої кількості територіальних чи функціональних сотень. Входження до кожної територіальної чи функціональної сотні супроводжується сплатою організаційного внеску. Половина внеску залишається у своїй сотні (полку), половина передається на розвиток усієї громади ТГ.

12. Підрозділ (сотня або полк) має право витрачати зібрані кошти тільки тоді, коли в його структурі є Сотник (Полковник), Радник, Аудитор і Скарбник, які переобираються щороку. Сотник (Полковник) здійснює відповідальне керування підрозділом, Радник здійснює наукове забезпечення підрозділу, Аудитор відповідає за дотримання підрозділом Конституції, внутрішніх норм та угод, Скарбник – за фінансову дисципліну і раціональне витрачання коштів.

13. Кожний голос на виборах усіх рівнів ТГ має силу тільки тоді, коли підтверджений організаційним внеском. Кандидат має право двічі аргументовано відмовитися від пропозиції обрання на посаду. Після відмови він третьої пропозиції він виключається зі своєї сотні, зберігаючи право увійти до будь-якої іншої сотні ТГ.

14. Кожна сотня (полк) є одночасно духовною громадою, навчально-просвітницьким центром, бізнесовою структурою і стрілецьким клубом (див. АРСА-2, або Час кшатріїв).

15. Для недопущення конфлікту інтересів здійснюється розділення бізнесу і влади: якщо новообраний Сотник (Полковник) має власний бізнес, то він передає його в управління довіреній особі після схвалення своєї громади, натомість всю енергію спрямовує на керування бізнесом громади.

16. Для перебування громади у просторі успіху і безпеки, сотники повинні знати напам’ять всі цифрони і звукони технології самооновлення «Живе Слово» (всього 66 текстів), полковники додатково повинні знати інформосоти (всього 99 текстів).

Останній пункт пояснюється складом учасників Конституційних зборів – ройових і сотників ТГ. Виявилося, що довіру українців, підкріплену підписами і організаційними внесками по 100 або 1000 грн (для статусу почесних засновників), отримали тільки ті, що практикують оновлення Живим Словом. Тобто 100% делегатів Зборів має досвід самооновлення Живим Словом. Це суттєвий чинник сміливості, гармонійності, впевненості, енергійності, авторитетності, здатності приймати правильні рішення, притягувати до себе світлих людей і позитивні події (див. Живе Слово творить державу). Очевидно, що саме такі люди заслуговують на довіру своїх знайомих і здатні повести за собою інших прихильників ТГ.

Чому важливе знання текстів ЖС напам’ять? Це критерій того, що людина перебуває у стані духовного, психічного і фізичного здоров’я, перебуває в гармонійному просторі, має просвітлену свідомість, поширює навколо себе радість і світло. Адже для того, що пам’ятати тексти Живого Слова («абетку Сенсара»), треба постійно їх повторювати, отже постійно наповнювати себе світлом. Це захищає громаду від проникнення до керівництва некомпетентних людей та інших неприємностей.

Продовжуємо формувати рої і сотні засновників Третього Гетьманату.

Як долучитися до нашого руху? Читайте: Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях.


В тему:

Відбулось перше зібрання Конституційних Зборів Третього Гетьманату

ТГ: Стратегія води (відео, аудіо)

Жовто-блакитний Вогнебог – прапор Третього Гетьманату

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Економіка ТГ. Відроджуємо ритуал споживання сала вепра! (відео, аудіо)

Хочеш стати Асом? Вступай до полку «Арійський Стандарт» (відео, аудіо)

Арійські брахмани і стандарти ISO 9000

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

100% позитиву! (відео)

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Випуск 4 «Народного Оглядача» – для ройових і сотників Третього Гетьманату

Відверта розмова про Третій Гетьманат на Радіо Культура (аудіо)

Ігор Каганець на УТ-1 про «Пшеницю без куколю» і Третій Гетьманат (відео)

Ігор Каганець про Живе Слово, досягнення невразливості, вічне життя і нову расу (аудіо)

У животі вагітної жінки розмовляють віруючий і невіруючий немовлята

Перехід-IV: чоловічий і жіночий полюси Третього Гетьманату


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи