Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німецький чиновник «злив» звіт, що викриває коронавірусне шахрайство: «Це був глобальний фальшивий переполох»

Категорія:

Небезпека Covid-19 була перебільшена за всіма показниками. Найбільшим генератором фейків виступила держава. Люди, які помирають від коронавірусу – це ті, хто статистично помер би цього року. Більше людей вмирає через введені державою коронавірусні заходи.

200615aprotestorinmunichdistancingourselvesfromforcedimmunizationssachellebabbarddpzuma.jpg

Протести в Мюнхені проти примусової вакцинації (Sachelle Babbar/ddp/ZUMA)
Протести в Мюнхені проти примусової вакцинації (Sachelle Babbar/ddp/ZUMA)

Федеральний уряд Німеччини та мейнстрімні медіа займаються мінімізацією завданої шкоди, яку спричинив ЗВІТ, що кидає виклик усталеному наративу про коронавірус. "Витік" був з міністерства внутрішніх справ – повідомляє The Ron Paul Institute (США). 

Ось декілька ключових пунктів звіту:

Небезпека Covid-19 була переоцінена: ймовірно, по жодному пункту не було такої небезпеки від нового вірусу, яка б виходила за рамки нормального рівня.

Люди, які помирають від коронавірусу – це ті, хто статистично помер би цього року, оскільки вони досягли кінця свого життя, і їхні ослаблені тіла вже не можуть більше впоратися з будь-яким довільним повсякденним стресом (включаючи приблизно 150 вірусів, які зараз поширені).

У всьому світі за чверть року зафіксовано не більше 250 тисяч смертей від Covid-19 у порівнянні з 1,5 мільйонами смертей (25100 в Німеччині) під час хвилі грипу 2017/18 року.

Очевидно, що небезпека – не більша, ніж у багатьох інших вірусів. Нема жодної підстави говорити, що це не була помилкова тривога.

Разом із цими пунктами можна говорити про те, що під час корона-кризи  держава зарекомендувала себе як один з найбільших виробників фейкових новин.

Зараз – дуже погано. Але стає гірше.

У доповіді акцентується увага на «різноманітних і важких наслідках заходів від коронавірусу» та застерігається, що вони є «загрозливими».

Більше людей вмирає через введені державою коронавірусні заходи, ніж від можливості померти від вірусу.

Німецька система охорони здоров’я сфокусована на коронавірусі та відкладає хірургічні операції, що рятують життя, затримує або зменшує лікування пацієнтів, які не є хворими на коронавірус.

Берлін заперечує. Вчені чинять опір

Спочатку уряд намагався відхилити цей звіт як "роботу одного працівника", а його зміст – як "власну думку", в той час як журналісти, не ставлячи запитань, ставали на бік політиків.

Але наукова колегія, призначена міністерством внутрішніх справ, що складалася із зовнішніх медичних експертів з декількох німецьких університетів, підготувала звіт на 93 сторінках під назвою "Аналіз управління кризовими ситуаціями".

Звіт був ініціативою департаменту міністерства внутрішніх справ, який називається Підрозділ KM4 – він відповідає за "Захист критичної інфраструктури". Саме там працює (чи працював) німецький чиновник Штефан Кон, який виявився цим інформатором, що «злив» в медіа інформацію про цей звіт.

Завантажити звіт: PDF icon km4_analyse_des_krisenmanagements_kurzfassung.pdf

Автори звіту випустили спільний прес-реліз вже 11 травня, розкритикувавши уряд за ігнорування порад експертів та попросивши міністра внутрішніх справ офіційно прокоментувати спільну заяву експертів:

«Лікувальні та профілактичні заходи ніколи не повинні приносити більше шкоди, ніж сама хвороба. Їх метою має бути захист груп ризику, не ставлячи під загрозу доступність медичної допомоги та здоров’я всього населення, як це, на жаль, відбувається».

«Ми в науковій та медичній практиці щоденно стикаємося з вторинною шкодою від заходів проти коронавірусу в наших пацієнтів».

«Тому ми просимо Федеральне міністерство внутрішніх справ прокоментувати наш пресреліз, і ми сподіваємось на відповідну дискусію стосовно коронавірусних заходів, яка б привела до найкращого можливого вирішення для всього населення».

На момент написання цієї статті (а вона вийшла 29 травня – ред.) Німецький уряд не відреагував. Але факти, на жаль, такі, що турбують медичних експертів.

23 травня Німецька газета Das Bild вийшла із заголовком: «Драматичні наслідки корона-заходів: 52 тисячі онкологічних операцій відкладаються».

«Ми будемо відчувати побічні ефекти корона-кризи протягом багатьох років», – попереджають провідні лікарі.

«Вбити» інформатора. Ігнорування повідомлення

Der Spiegel повідомив 15 травня: «Штефан Кон відсторонений від виконання своїх обов’язків. Йому порадили найняти адвоката, а його ноутбук конфісковано».

Кон спочатку «злив» звіт 9 травня в ліберально-консервативний журнал Tichys Einblick, що є найбільш популярним альтернативним медіа.

Новини про звіт розійшлися в мейнстрімних медіа Німеччини протягом другого тижня травня, але вже на третьому тижні ЗМІ і політики раптом припинили обговорювати це питання, відмовляючись його коментувати.

Символічним був підхід Гюнтера Крінгса, представника міністра внутрішніх справ Горста Зеехофера – боса інформатора:

На запитання, чи він розглядає серйозно цей документ, Крінгс відповів:

«Якщо ви почнете аналізувати такі документи, то досить скоро ви запросите хлопців у капелюшках з фольги на парламентські слухання».

Чоловік у капелюшку з фольги або в алюмінієву капелюсі – вираз, який використовується у німців, щоб описати людей, що вірять у теорію змови.

Справді, в одній статті у Der Spiegel слово «конспірологія» зустрічалося понад 17 разів, коли йшлося про коронавірусний протестний рух та наслідки звіту, який «витік» назовні. Але жодного обговорення самого питання, піднятого у звіті.

Поза межами Німеччини цю новину практично не повідомляли.

Протестний рух або повстанці проти коронавірусу

Німці почали виступати проти локдауну ще на початку квітня.

Тисячі громадян щотижня демонстрували свою незгоду на демонстраціях, навіть коли уряд послаблював обмеження.

Демонстрації були не лише проти обмежень, які фактично були м’якими у порівнянні з багатьма іншими західними країнами, а підіймати питання взагалі про коронавірусний наратив і навіть більше: особливо, про роль Білла Гейтса як про другого найбільшого спонсора Всесвітньої організації охорони здоров’я, а тепер – першого (з тих пір, як Трамп призупинив виплачувати ВООЗ внески США).

Справді, найбільші такі демонстрації відбулися в Штутгарті 9 травня, де десятки тисяч людей зібралися сказати ВООЗ "ні".

Німці кажуть "ні" будь-яким оруеллівським рішенням уряду, які той може раптом ввести через сумнівний "надзвичайний стан" – починаючи мобільними додатками масового нагляду і закінчуючи обов'язковими вакцинаціями.

Цей звіт довів, що їхні побоювання є обґрунтованими. Принаймні, що стосується фальшивої природи «пандемії коронавірусу». Решта може виявитися незабаром.

Наші інтереси: 

Добиватися правди, не вірити брехливим політикам, не довіряти офіційній медицині і ВООЗ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

геть не дбаю про дотримання звичаїв колонізаторів

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

геть не дбаю про дотримання звичаїв колонізаторів

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О, ще люди доводять правду!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!