Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нібіру – ще один лохотрон

Світ:

Масовий психоз щодо планети Нібіру – це паразитування «дітей диявола» на темі перетворення людства і народження з його середовища нової раси. Тому в повідомленнях про катастрофу 2012 року переплетена правда і брехня.
Брехня може існувати тільки у формі напівправди, інакше це буде абсурд, якому ніхто не повірить. Є три головні способи розрізнення правди (добра) і брехні (зла):

1) правда – цілісна, брехня – суперечлива;

2) брехня нагнітає негативні емоції, страх, тривогу;

3) правда дає добрі плоди, брехня – погані.

А тепер спробуйте самі дати відповідь щодо Нібіру-2012. Ось деякі матеріали для роздумів.

ЦІЛІСНІСТЬ ЧИ СУПЕРЕЧЛИВІСТЬ?

Катастрофічні фантазії про 2012 рік – це клубок суперечностей (що взагалі властиво текстам «дітей диявола»):

1. «Щоб зрозуміти явище – поглянь, з чого воно почалося». Психоз навколо Нібіру почався з писань єврейського письменника-фантаста Захарії Сітчина про походження людей від інопланетян (це такий різновид атеїзму-сатанізму, який заперечує духовно-божественне походження людини та її еволюцію).

2. Розмови про Нібіру не підтверджені астрономічно.

3. Дата 21 грудня 2012 року – фальсифікація, виведена на основі спекуляцій на календарі Майя. Подивіться правильний фільм. Це арійський підхід.

4. Характерна особливість іудейської метафізики – вірування в те, що люди – це біороботи, що живуть за жорсткою зовнішньою програмою, а світ – вороже налаштований щодо людини. Наявність жорсткої «космічної програми» – основа психозу-2012.

5. Всі попередні катастрофічні передбачення не збулися. Згадайте хоча б психоз щодо «мілленіума» – 2000 рік. Але на ньому непогано заробили! Найдавніша іудейська страшилка – це «Апокаліпсис», який діти диявола приписали апостолу Івану.

6. Взагалі, вся ця псевдонаукова балаканина-2012 не вкладається ні в науку, ні в здоровий глузд. Це ж стосується і повідомлень з сайту zetatalk. Ось, наприклад, тут розповідається про чуму в Україні, якої взагалі не було (були тільки залякуючі чутки).

Зети підтримують аборти на ранніх стадіях, виправдовують такі патології як гомосексуалізм і аутизм, щось ліплять про створення людей інопланетянами, у критиці релігій чомусь згадали тільки про християнство, рекламують протиприродне зачаття в пробірці, більшість статей банальні, багатослівні і заплутані.

Діагноз: інформаційний шум і залякування, бо задуреними і заляканими людьми легше маніпулювати.

ДОБРІ ЧИ ПОГАНІ ПЛОДИ?

1. Інформаційний прес про Нібіру і 2012 рік викликає відверто негативні емоції, страх, тривогу. Це атрибути диявола, як не крутіть.

2. Кожний наступний прогноз передбачає катастрофу протягом 1-2 років, тобто протягом короткого періоду. Це не дає можливості діяти стратегічно з глибиною 5 – 10 років. Якби ми з 1991 року діяли стратегічно, а не в очікуванні чергової катастрофи, то сьогодні мали б набагато більше здобутків.

3. Фантазії 2012 – це спотворення ідеї формування нової цивілізації, яка народиться еволюційно і стане надбудовою над існуючою цивілізацією.

4. Очікування чергової катастрофи відвертає увагу від того, що катастрофа вже відбувається (за час незалежності Україна втратила 7 млн.).

Але будь-які потуги дітей диявола – це виклик, який заохочує нас діяти ще енергійніше. В цьому позитивний момент психозу-2012. Він заохочує нас енергійніше формувати альтернативну цивілізацію.

Майбутнє буде таким, яким ми його створимо!

Коли ситуація заплутана і не знаєш, що робити – роби те, у що віриш і що тобі приносить радість.

У 2012 році можуть відбутися великі перетворення. Їхніми авторами повинні стати ми.

Хай Буде!


В тему:

Великі містифікації

Пошукова система Всесвіт

Глобальна криза і нова раса

Куди подівся Іуда Іскаріот?

Послання кризовому людству

Не бійтеся п’ятниці 13-го

Радіймо, українці!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи