Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Найкращі пропозиції житла від забудовника НоваБудова

Львів – серед одних із найперспективніших міст України, котрий привертає свою увагу розвинутою інфраструктурою, архітектурою, природою та благоустроєм.

Кожного року, мільйони туристів з різних куточків країни і світу відвідують це місто і отримують неперевершені емоції, серед яких багато тих, хто бажає назавжди залишитись в цьому прекрасному місті.

При пошуку квартир у новобудовах Львова, кожен може звернутись до посередника, але, завдяки спеціальному порталу https://vdoma.online/, кожен може отримати точну і вичерпну інформацію по споруджуваних будинках, компаніях-забудовників, а також – шукати бажане житло за допомогою спеціально створених фільтрів.

Квартири в новобудовах від забудовників

На порталі розміщено великий перелік житлових об’єктів від таких забудовників:

  • НоваБудова;
  • Інтеграл-Буд;
  • Будівельна корпорація РІЕЛ;
  • Avalon Inc.;
  • Greenville;
  • Парус Development.

Ці новобудови розміщені в  Шевченківському, Личаківському, Галицькому, Залізничному, Франківському та Сихівському районах. На порталі розміщена тільки актуальна інформація щодо новобудов, їхнього планування та детальні характеристики технічних аспектів новобудови (матеріали, які були використані при зведенні, поверховість), місце розташування. Також, кожен зможе отримати необхідну інформацію щодо кожного об’єкту будівництва.

Найкраща пропозиція від забудовника НоваБудова

Серед цікавих пропозицій – житловий комплекс бізнес-класу «Щасливий Platinum» від забудовника НоваБудова, який буде введено в експлуатацію в першому кварталі 2021 року. Початок будівництва – 2018 рік. Цей комплекс знаходиться на відстані в 1,4 кілометри від центру міста, поруч – розвинута інфраструктура (школи, парки, садочки, торгові центри, аптеки та зупинки громадського транспорту). Поверховість ЖК Щасливий Platinum – 22 поверхи, технологія будівництва – монолітно-каркасна, стіни – цегла, в якості утеплення – мінеральна вата. Кожна квартира матиме автономне опалення, а для шукачів житла будуть запропоновані варіанти одно, двох та трьохкімнатних квартир з виконаним або чорновим ремонтом.

Нові проекти будівництва

Пропозиція ЖК Mill town (Міл таун) від Інтеграл-Буд – абсолютно новий проект, який буде зданий в експлуатацію в 3 кварталі 2023 року. В одному комплексі – різноманітні варіанти квартир:

  • 1, 2, 3, 4, 5-кімнатні квартири;
  • дворівневі квартири.

Зручне розташування комплексу (1 кілометр від центру міста), школа в хвилинній доступності, дитячий садочок, парк, аптека, зупинка громадського транспорту та торговий центр, все що необхідно для комфортного проживання – зовсім поруч.

Опалення – індивідуальне, закрита територія, наявність підземного паркінгу.

Портал зможе допомогти кожному бажаючому придбати квартиру на первинному ринку нерухомості безпосередньо у забудовника, адже покупка нової квартири - це винятковий і відповідальний крок для кожної людини.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи