Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у квітні 2021: Аріянська протоцерква та її проповідь Доброї Новини

Постіндустріальна держава починається з формування постіндустріальної церкви. Церква починається з об’єднання духовних громад. Послідовність творення духовних громад описує Добра Новина Ісуса Хреста, сина божого.

210505-radiymo.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Нагадаю, що доіндустріальні держави керувалися духовною верствою, тобто де-факто були церквами-державами. Для позначення такого типу держави наші арійські предки застосовувався термін Сокупія–Скуфія–Скіфія. Про це ми вже говорили у статті Сокупія – аріянська Церква-Держава: Велике Повернення скіфів і готів (+аудіо). Організація середнього класу, а згодом і всього українського народу має відбутися у формі постіндустріальної Сокупії – Церкви-Держави. Першим етапом цієї організації має бути Аріянська Вільна Церква.

Усе починається з проповіді Царства божого, тобто з поширення знань про відому нам технологію піднесення з Простору боротьби у Простір волі. Навчаючи інших, ми самі краще розуміємо предмет нашої науки, а спостерігаючи за успіхами наших учнів, зміцнюємо власну віру – «силу, що пересуває гори». Розширюючи коло просвітлених людей, ми формуємо соціальне середовище, сприятливе для досягнення щастя і самореалізації.

Отже, починаємо етап індивідуальної проповіді. Для цього ненав’язливо поширюємо інформацію про те, як оздоровитися і притягнути до себе позитивні події.

Якщо знайдемо одного чи двох однодумців – це вже осередок духовної громади згідно з заповіддю Ісуса Хреста: «Де двоє чи троє зібрані в моє ім’я – там я серед них».

Середовище таких осередків являтиме собою прото-церкву – спільноту громад, які тяжіють до об’єднання в «громаду громад», яку ми називаємо Аріянська Вільна Церква.

Для здійснення проповіді маємо досить навчальних посібників: тут і свіжі розділи майбутньої книги «Пшениця без куколю» (2022) з пов’язаними статтями, і відеоканал «Гартленд», і озвучена доктрина та історія аріянства, і програма самозцілення «П’ять вигод – п’ять подвигів», і триваюче обговорення актуальних питань у циклі відеозустрічей «Гартленд: Фрагменти». Також маємо радіоканали «Аріянство – релігія Гри» та «Нова Європа».

Водночас готуємо програмне забезпечення для діяльності таких громад – про це у статті «Розподіл ролей у соцмережі «Демоси»: громадяни-блогери, учасники-коментатори, гості-спостерігачі». Символом сузір’я локальних мереж демосів буде знак «Пентагон».

Пентагон – символ мережі демосів
Пентагон – символ мережі демосів

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У цій справі навіть «дитяче запитання» може дати правильний імпульс для всього нашого руху. На поставлені запитання даватимемо відповіді у наступних відео.

Нинішня криза є позитивною – вона витискає нас із зони розпаду в зону росту, з Простору боротьби («світу») у Простір волі (Царство боже). Тому з цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими – і це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хочеш прискорити своє навчання – починай навчати інших. Готуймося до масової проповіді Доброї Новини про Царство боже.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хочеш прискорити своє навчання – починай навчати інших. Готуймося до масової проповіді Доброї Новини про Царство боже.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Індівідуальна проповідь має бути реальна чи віртуальна?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Застосовуємо всі доступні канали, проте найкраще – живе спілкування в реалі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

з 11 листопада 2020 року почав щоденно гучити молитву за трампа.через деякий час збагнув, що магічним чином створив у хаті Церкву.РаДіє