Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мир, дружба, жвачка! Нобелівську премію миру отримали правозахисники України, Росії та Білорусі

Категорія:

Валимо все докупи! Український Центр громадянських свобод, білоруський адвокат Алесь Бяляцкій та російська правозахисна організація "Меморіал" разом отримали Нобелівську премію миру.

Як влучно зауважив Останній капіталіст, наступного року Нобелівську премію миру отримають комуністична партія Китаю під мудрим керівництвом Сі та народ уйгур. А ще серед номінантів будуть Ізраїль і Палестина, Індія і Пакистан, Трамп і мексиканські мігранти, Ку-клукс-клан і BLM, Талібан і Ватикан, албанці та серби.

"Центр громадянських свобод" – українська правозахисна організація, заснована у 2007 році. Центр здійснює моніторинг та аналіз законопроєктів на відповідність стандартам дотримання прав людини, провадить громадський контроль над діями правоохоронних органів, судів та місцевої влади, над розслідуванням злочинів, вчинених під час Євромайдану, займається документуванням політичних переслідувань у тимчасово окупованому Криму, фіксацією порушень прав людини та воєнних злочинів на Донбасі, просвітництвом у сфері прав людини та демократії, програмами міжнародної солідарності тощо.

Алесь Бяляцкій – білоруський правозахисник, голова правозахисного центру Вясна. Був затриманий у липні 2021 року. Визнаний політичним в’язнем.

Міжнародне історико-просвітницьке, правозахисне та благодійне товариство Меморіал – неурядова організація, була створена для дослідження політичних репресій у СРСР. У грудні 2021 року була формально ліквідована російським судом.

Нагадаю, цього року на Страсну п’ятницю в Римі пройшла традиційна Хресна дорога за участю папи Франциска. За рішенням Ватикану хрест несли українка та росіянка – цим католицька церква хотіла просимволізувати примирення наших народів.

 

Наші інтереси: 

Як бачимо, європейські чиновники та інший офіціоз намагаються "примирити" наші народи, щоб був "мир в усьому світі", як раніше. Але такого вже не буде.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи