Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Моделі велюрових халатів для жінок від “Софія Текстиль”

Більшість людей тільки вдома можуть розслабитися та відпочити. Цьому сприяє як обстановка, так й зручний одяг. Популярністю користуються велюрові халати, які у великому асортименті представлені у виробника Софія Текстиль за посиланням https://sofiyatextil.com.ua/zhinochyy-odyah/khalaty-tepli-makhra-velyur-1. Вони м'які та зручні, виглядають дуже красиво. Матеріал не мнеться, протягом тривалого часу зберігає свою форму. Велюр – зносостійкий, колір довго зберігається, добре зберігає тепло завдяки наявності ворсу. 

Жіночі велюрові халати – різновиди

Випускається чимало моделей, тому вибрати потрібний варіант не так просто. Але Софія Текстиль представляє різні типи халатів, щоб кожна жінка змогла вибрати для себе ідеальний варіант. Популярністю користуються велюрові халати для жінок:

  • Зі вставками. Завдяки їм виріб стає схожим на сукню. За допомогою контрастних вставок можна візуально змінити фігуру. Завдяки поздовжнім обсяги подовжуються, а поперечним – розширюються.
  • З капюшоном. Чудовий варіант для зимових місяців. Капюшон повинен бути об'ємним, тоді велюровий халат буде виглядати дуже стильно. Він ідеально підійде тим, хто постійно мерзне.
  • На блискавці. Дуже практичний виріб, у якому можна виконувати домашні справи. Завдяки блискавці можна регулювати величину вирізу.
  • Із запахом. Модель є багатофункціональною. За допомогою запаху можливе регулювання ширини. Щоб зафіксувати халат, користуються зав'язками та таємними застібками, тому він добре виглядатиме на фігурі.

Також можна купити жіночі велюрові халати великих розмірів від виробника (наприклад, Софія Текстиль). Дівчатам з пишними формами рекомендують вибирати моделі завдовжки нижче за коліно.

Особливості велюрового халату

Завдяки халату з велюру зберігається зручність та почуття простору. Необхідно враховувати, що велюр буває тисненим, гладким та текстурним. Гладкий матеріал використовують для виготовлення літніх моделей, текстурний – для зимових. У процесі вибору необхідно звернути увагу на якість швів, вони мають бути добре обробленими, щоби не натирати шкіру.

Невеликим за зростом дівчатам слід звертати увагу на вкорочені халати, а тим, у кого пишні форми – варто відмовитися від пухнастих виробів. Для того, щоб перетворити фігуру на більш струнку, необхідно вибирати халати з V-подібним вирізом. Випускають моделі різних кольорів, для додаткового шарму використовують різні вставки.

Наші інтереси: 

Зручний одяг.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи