Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міністр Омелян: "Найкраща авіакомпанія світу полетить в Україну зі серпня"

Світ:

Із 28 серпня авіакомпанія Qatar Airways почне здійснювати щоденні вильоти в Бориспіль з Дохи, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.  

“Найкраща авіакомпанія світу-2016 з версії Skytrax – в Україні”, – пише міністр.

Цю інформацію підтвердив і керівник представництва Qatar Airways в Східній Європі, Україні і Росії Назір Абдувахідов, повідомляє ЦТС з посиланням на “Ліга.Бізнес”.

“У мене для вас новина без перебільшення всеукраїнського масштабу: Qatar Airways починає польоти в Київ, аеропорт Бориспіль з 28 серпня 2017 щодня”, – цитує міністра Національний промисловий портал.  

Qatar Airways почала набір української команди та відкрила 14 вакансій в Києві. Близькосхідний перевізник оприлюднив на своєму сайті 14 вакансій в українській команді. Серед інших, компанія шукає директора з маркетингу та e-commerce, комерційного менеджера, HR-фахівця, фінансового директора та менеджерів по роботі в аеропорту.

Наші інтереси: 

Чим більше авіаперевізників буде працювати в Україні, тим краще буде як для тих, хто подорожує, так і для економіки країни (створення робочих місць, податки від авіаперевізників і т.п.).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи