Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Менторство - вид діяльності що покращує віру в себе

Незалежність та успіх важливі в сучасному світі і допомагають реалізувати себе як особистість. Наставництво та підтримка необхідні для того, аби допомоги чітко сформулювати цілі і визначити стратегію її досягнення в усіх сферах життя сучасної жінки.

Існує безліч прикладів успішних жінок в різних країнах світу. Якщо порівняти ступінь соціальної, бізнесової, політичної та особистісної реалізації українських жінок та жінок в розвинутих країнах світу, то можна помітити, що розрив між ними скорочується, однак він все ще досить великий. Потрібні ефективні соціальні проекти, які будуть яскравими і публічно демонструватимуть дієвість менторства. Зараз кращий тренер особистісного зростання доступний практично для кожної учасниці, котра намагається проявити себе і реалізувати в проекті «Я зможу!».

Менторство є одним з найбільш цікавих видів діяльності, що покликана розвивати соціально-гуманітарну складову та сприяє особистісному розвитку. Менторство тісно пов’язане з такими навчально-науковими процесами, як лідерство, менеджмент і самоменеджмент, автотренінг, соціальна відповідальність та благодійність, і багато інших. Основним завданням кожної менторки є навіть не підтримка в самому проекті на шляху до перемоги, а особистий приклад успіху для тисяч інших жінок.

Саме таким чином можливо здійснити суттєвий корисний вплив і допомогти іншим людям досягти своїх мрій. Досить часто ми можемо почути в побутових розмовах, на вулицях чи в громадському транспорті, на ринках, в магазинах чи державних установах, в чергах і на робочих місцях одні й ті самі речі від наших громадян про труднощі в житті, песимістичні настрої та відсутність чітких планів на майбутнє. Менторство покликане зарядити людей оптимізмом і продемонструвати на власному прикладі, що в житті можливий успіх навіть у, здавалося б, найскладніших ситуаціях.

Віра в себе і свої сили сприятимуть таким успіхам і допомагатимуть на життєвому шляху. Також менторство великі зусилля покладає на соціальну активність, ініціативність та відповідальність. Неможливо знайти друзів, якщо їх не шукати. Разом із близькими людьми і новими знайомими можна створити коло однодумців для легшої і швидшої реалізації планів та мрій. Саме менторство допомагає сформувати таку множину спілкування, знайти більшу кількість партнерів і надійних друзів та навіть створити своєрідну команду однодумців у життєво важливих справах та проектах на роки й десятиріччя.

Наші інтереси: 

:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи