Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Маніфест

Україна розділена зовсім не на Схід і Захід, не на „біло-блакитних” і „помаранчевих”, і навіть не на багатих і бідних. Вона розділена на них і нас – правих і безправних, недоторкАнних і недотОрканих. У них – власний бюджет, який вони чомусь називають „державним”, власна прокуратура, власні суди, власна податкова міліція, власне Міністерство охорони їхнього здоров’я. Для них – усе, для нас – закон. Але їм цього мало й тому вони час від часу скубуться між собою - за те, кому саме з них призначати їхнього генерального прокурора чи звільняти їхнього міністра закордонних справ, кому й у якій пропорції розкрадати їхній „державний” бюджет чи відправляти для них видимість їхнього правосуддя. Щоправда, інколи вони згадують і про нас, влаштовуючи нам телевізійні шоу в стінах їхнього парламенту, але при цьому всі вони переконані, що кинуті згори хліб та видовища цілком можуть замінити нам нашу свободу й нашу гідність (Володимир Бойко).
Наша ідеологія є надзвичайно простою і зводиться до банального здорового глузду. Вона полягає в тому, аби не робити вибір між сортами лайна різними політичними силами. За єдиним винятком: у випадку безпосередньої загрози територіальній цілісності України чи концентрації влади в руках однієї з політичних сил - ситуативна, тимчасова підтримка є умовно допустимою. Не більше. Головною нашою вимогою до політиків є – дотримуватись “правил гри”.

Що таке “Правила гри”

Йдеться саме про формальні правила, прописані в Конституції та законах України. Нас не цікавить приватне життя політиканів, але “на людях” вони зобов’язані поводитись гідно – голосувати виключно власними картками на засіданнях Верховної Ради та дотримуватись законів, публічних домовленостей та обіцянок. Якщо хтось із них зможе переграти суперника з дотриманням цих правил – честь їм та хвала, а переможені – самі винні. Знову ж таки – відступати від формальних правил є умовно допустимим лише в умовах крайної необхідності, з неодмінним публічним визнанням формальної незаконності таких дій та обгрунтуванням такої необхідності, із обов’язковими наслідками.

В світі – астрономічна кількість вбивць та гвалтівників, але лише одиниці з них мають нахабність стерджувати, що вбивати чи гвалтувати МОЖНА. Українські політики вважають саме так - що МОЖНА порушувати Конституцію та закони, бо це є ДЕРЖАВНОЮ ПОЛІТИКОЮ. Суть її полягає в тому, що всілякі там папірці-закони – це для маленьких українців, а не для “обраних”. Це - світогляд. Наша мета – зламати схиблене світосприйняття українських політиків та чиновників і змусити їх навести порядок у власних головах. Єдиний шлях до цього – створити в суспільстві атмосферу нетерпимості до такого світогляду можновладців. Адже очевидно, що суспільство значно здоровіше на голову від наших політиків, і давно готове до наведення порядку та гри за правилами.

Політики та чиновники

Представники української влади досі так і не зрозуміли, що негативні наслідки від самого ФАКТУ порушення закону високопосадовцем завжди перекривають навіть найочевиднішу для них якусь там гіпотетичну вигоду в конкретному випадку. Тому що навіть дрібне порушення закону політиками та чиновниками – це знак суспільству, що МОЖНА плювати на закон.

Наша мета – створити умови для того, аби у владу йшли НОРМАЛЬНІ люди, які вважають неприпустимим ігнорувати закони, приписувати собі чужі заслуги та красти гроші. Люди, які хотіли б займатись нормальним державним менеджментом та отримувати за це справедливу легальну винагороду. Бо керування державою – це звичайний собі менеджмент, не більше. Функція, а не сакральна мета.

Отже, є аксіомою, що ПРАКТИЧНО ВСІ політики та чиновники, задіяні нині на українській політичній арені, прагнуть лише одного – дерибану. Виключення бувають, але їх з повним правом можна назвати “непорозумінням”.

Інших політиків та чиновників, крім дерибанщиків - не буде і бути не може, доки:

1. Не відбудеться повна кадастрізація земель та формалізація всього майна.
2. Не будуть створені відкриті реєстри всієї власності.
3. Не буде публічного декларування майна та доходів всіма, хто живе за рахунок бюджету.
4. Не буде змінено виборчу систему...


--------------------------------
В тему:

Нова Угода партії снайперів

Як умовити суспільство полюбити олігархів?

Реформація: 25 пунктів

Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи