Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Крим просить Кремль дозволити ввозити українські продукти

Влада анексованого Криму просить Росію тимчасово зняти обмеження на поставки українських продуктів харчування на півострів. Відповідне звернення вже отримав віце-прем'єр РФ Дмитро Козак та Россільгоспнагляд.  
 

Про це на прес-конференції в Сімферополі у п'ятницю, 15 серпня, повідомив міністр сільського господарства Криму Микола Полюшкін, пише Deutsche Welle.

За словами Полюшкіна, в зверненні йдеться про зняття заборони на поставки до Криму українського молока та молочної продукції, картоплі, яловичини, томатів і кукурудзи. 

"Ми пропонуємо Крим виключити із загальних економічних санкцій, що вводяться Російською Федерацією, враховуючи наш перехідний період і враховуючи, що ми поки ще, як сіамські близнюки, пов'язані з континентальною Україною, особливо в частині поставок молока і молочної сировини", - сказав міністр.  Офіційну відповідь від російської влади на тимчасово окупованому півострові очікують отримати 18 серпня. 
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи