Зображення користувача Андрій Пасічник.
Андрій Пасічник
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

КРОВ’ЯНКА. ЩО КЛАДЕМ НА ПАСХАЛЬНИЙ СТІЛ?

Наші предки були висококультурними веґетаріянцями які сіяли пшеницю, шанували молокодарчу корову і збирали мед від бджоли - божої худібки.

ЩО КЛАДЕМ НА ПАСХАЛЬНИЙ СТІЛ? ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО КРОВ'ЯНКИ?

Діти Божі люблять не тільки людей але й усе живе, зокрема тварин.

Але,

оскільки життя людини цінніше від життя тварини, то людині можна вбивати і їсти тіло тварини у випадку масового голоду чи війни.

Але,

коли найродючіший чорнозем на Землі щедро родить жито пшеницю і всяку пашницю, корови дають молоко а бджоли мед - тоді за таких нормальних обставин проливати кров тварин - це жорстоко, не по людськи і тому - це гріх.

Ті християни які з незрозумілих їм причин відмовляються від м’яса підчас великого посту - подібні до алкоголіків, які на час великого посту (все таки поважають Ісуса Хреста) відмовляються від горілки. Якщо зрозуміти, що м’ясо тварини - це труп, а горілка - це наркотик, тоді починаєш жити як всі святі - а всі святі були веґетаріянцями.

Хто з вас уявляє собі як Ісус Хрестос, Син Божий витягає кості і тельбухи з сільотки чи чистить таранку, і запиває це пивом чи кагором 40градусним? Ви собі уявляєте, щоб Хрестос з Апостолами їв шашлик, ковбасу чи шинку?

Хто бажає своєму ближньому здорово харчуватися, той його любить. Хто не їсть м’яса той проявляє любов також і до тварин, яких умовно також можна назвати ближніми.
Невже ви думаєте, що тварина рада щоб її рід розмножували на шашлик?

Коли я був малий, то кров’янка була однією з улюблених страв, мої тримали свиню. Але тепер я вважаю, що кров’янка це страва для вампірів, бо вампірам смакує кров. І таке можна їсти хіба коли навколо голодомор.

Говорити про "культуру" мисливства як і про "культурне", "помірне" пияцтво - можуть хіба ті в кого предки були волохаті.

Колись древнім Аріям приснився страшний сон: настануть часи Великої Пітьми, і люди триматимуть кабанів у себе біля хат у стайнях, і ті кабани будуть не чорні а рожеві як люди, а люди ці будуть різати кабанів, випускати їхню кров у миску, випорювати їм кишки, видушувати з тих кишок кабаняче лайно, а потім в ті кишки запихати кабанячу кров з гречкою, те варитимуть і потім з апетитом їстимуть.

Наші предки були висококультурними веґетаріянцями які сіяли пшеницю, шанували молокодарчу корову і збирали мед від бджоли - божої худібки.

Так вчив Ісус Хрестос, і так переповідали Апостоли.

П.С. (Після Сказаного):

Відо – Вістичні Заповіти Пращурів до Роду Руси-України. Пункт 4:

"Ви споживайте їжу чисту, що росте на полях ваших, в лісах, садах ваших, отримаєте ви тоді сили великії! Не їжте їжу з кров’ю, бо будете яко звірі хижі, і хвороби занапастять вас."

Веґетаріянське харчування - це майбутнє здорової України і здорового Людства.

Наші інтереси: 

Розвиток в напрямку Сили за Правицею Отця!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи