Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Казкові поля» із тисячами лавандових кущів: поблизу Львова відкриють нову туристичну локацію

Світ:

Відкриття присвячено початку сезону цвітіння лаванди, який триватиме місяць. Далі туристів будуть радувати яскраві кольори гортензій. У селі Стрілки Бібрської громади вже у суботу, 19 червня, відкриють «Казкові поля».

Ця прогулянкова місцина з плантацією квітів є одним із найбільших лавандових полів в Україні. На території «Казкових полів» є кафе, дитячий майданчик і крамниця, де можна придбати продукти, сувеніри й товари для саду. Також тут доступні екскурсії на розсадник декоративних рослин, йдеться на сайті Львівської обласної державної адміністрації.

Завдяки «Казковим полям» туристична Бібреччина стане ще більш різноманітною. За 8 кілометрів від них – Свірзький замок, за 3 км – «PARK3020» (перший парк сучасної скульптури в Україні), за 4 км – центр громади, місто Бібрка з давнім костелом, ратушею й історичною будівлею товариства «Сокіл».

Квіткові «Казкові поля» у селі Стрілки відкриває на території свого розсадника одне з найбільших підприємств в Україні, що займається розведенням декоративних рослин для озеленення. Його директор Назарій Зінько зауважує, що на території також буде можливість проведення концертів, свят і корпоративів просто неба.

«Загалом для прогулянок і фотосесій тут доступно 10 га території. Висаджено 26 000 квіткових кущів більш як 40 сортів, які найкраще цвітуть у кліматичних умовах України, – зауважує пан Зінько. – Серед родів рослин – зокрема, лаванда, гортензія, вейгела, спірея».

Наразі на території «Казкових полів» квітнуть вейгели. А в середині липня розцвіте ще й найбільше в Україні поле гортензій.

«Казкові поля» будуть відкриті для гостей з 19 червня щодня з 10 до 19 години. Вартість вхідних квитків на територію – 50 грн. Є знижки для дітей і пільгових категорій (30 грн).

Наші інтереси: 

Робити Україну красивою та привабливою для туристів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи