Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Італійський депутат Вітторіо Згарбі засудив статистичне шахрайство щодо Covid-19 – FROM ROM (Італія)

24 квітня 2020 року на засіданні Палати депутатів Парламенту Італії депутат Вітторіо Згарбі (Vittorio Sgarbi) заявив, що брехлива статистика щодо смертей від Covid-19 використовується для терору проти громадян Італії та встановлення диктатури. Національний Інститут охорони здоров'я стверджує, що 96,3% померли НЕ від COVID-19, а від інших патологій. Це означає, що лише 925 померли від вірусу. 24 075 померли від інших причин.

200510vittoriosgarbi-2.jpg

Вітторіо Згарбі (італ. Vittorio Sgarbi, 1952 р.н.) – італійський арт-критик, телеведучий і політик.
Вітторіо Згарбі (італ. Vittorio Sgarbi, 1952 р.н.) – італійський арт-критик, телеведучий і політик.

Про це повідомляє FROM ROM – незалежний «електронний журнал для католиків, які хочуть знати, що насправді відбувається в Церкві» – у статті «Italian mp, Sgarbi denounces the statistical fraud on Covid-19».

Депутат звернувся з закликом: «Не кажіть тут про 25 тисяч загиблих, це неправда! Не використовуйте мертвих для балачок та тероризму. Дані Вищого інституту охорони здоров'я кажуть, що 96,3% померли від інших захворювань. Саме про це говорять дані, цифри, числа. Це правда!

Ми закрили 60% підприємств. Принаймні тут говорімо правду, об'єднаймося у визволенні проти лицемірства і брехні, проти фальсифікацій, проти фальшивих цифр, які подають щоб тероризувати італійців. 25000 загиблих... Не будемо використовувати їх для приниження Італії, щоб повідомляти громадянам неправдиві новини!...

25 тисяч людей з коронавірусом не померли в Італії. Це неправда! Це спосіб тероризувати італійців і накласти диктатуру згоди: це смішно!» 


Відеозапис виступу Вітторіо Згарбі з перекладом російською мовою: 

Італійський мистецтвознавець і політик Вітторіо Згарбі постійно робить заяви про те, що він не вірить у необхідність карантину, а також говорить, що статистика про кількість смертей від коронавірусу сфальсифікована. Зокрема, Згарбі наголошує, що більшість людей померли від супутніх патологій.

За даними на 1 травня 2020 року в Італії зафіксовано 27 967 смертей через COVID-19. Більшість людей, які померли, мали супутні захворювання, але якщо людина вмирає з позитивним тестом на коронавірус, то причиною смерті записується COVID-19.


Нагадаємо, 19 березня каналу byoblu24 дав велике інтерв'ю італійський нанопатолог з 40-річним стажем роботи в операційних, доктор і професор Стефано Монтанарі (Stefano Montanari). У своєму відвертому інтерв'ю він сказав, що в реальності безпосередньо від коронавірусу в Італії померли лише 3 людини. "Те, що я спостерігаю зараз, – якийсь апофеоз маразму. Нами керують люди, які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою вигоду. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!"

22 квітня 2020 року депутат Герберт Кікль (Herbert Kickl), екс-міністр внутрішніх справ Австрії (2017-2019) з трибуни парламенту чітко пояснив, чому Себастьян Курц (Sebastian Kurz) – федеральний канцлер Австрії – та його уряд проводять деструктивну тоталітарну політику навколо коронавірусної інфекції. Примусова вакцинація? Колишній міністр внутрішніх справ Австрії Герберт Кікль різко розкритикував у парламенті політику щодо COVID-19.

Епідемія коронавірусу в Україні закінчується, так і не почавшись. «Молода команда» дуже хотіла змавпувати «закручування гайок» у комуністичного Китаю та лівацької Італії, але не врахувала особливостей національної демографії. Чому українців не бере коронавірус: тонкощі демографії і пропаганди, або Кіна не буде.

«Жодна людина, яка не мала хвороби, не померла від вірусу в Гамбурзі. У всіх тих, кого ми досліджували до цього часу, був рак, хронічне захворювання легенів,  діабет, серцево-судинні захворювання... Вірус був останньою краплею». Професор Клаус Пюшель (Klaus Püschel): «Covid-19 – це здебільшого нешкідлива вірусна інфекція» (Hamburger Morgenpost, Німеччина).

Узагальнююча аналітика щодо корона-кризи: Хочеш зрозуміти явище – поглянь, з чого воно почалося. На SARS-CoV-2 ніхто б не звернув уваги, якби не жорстка поразка КНР в економічній війні проти США. Комуністам до зарізу потрібна була «маленька переможна війна» – і вони її організувати у вигляді реаліті-шоу. Але жодна війна ніколи не йде за планом... Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки.

Наші інтереси: 

Вивести шахраїв на чисту воду. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ще один чесний політик. Як виявилося, це дуже й дуже рідкісне явище - чесні політики! Їх, наразі, в цілому світі, можна перерарахувати на пальцях.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ще один чесний політик. Як виявилося, це дуже й дуже рідкісне явище - чесні політики! Їх, наразі, в цілому світі, можна перерарахувати на пальцях.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!