Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 11

Хто підштовхнув Путіна до війни? 62% американців підозрюють Байдена і верхівку Демпартії

Категорія:

Думаю, що цього разу не доведеться чекати півстоліття на появу нового «Віктора Суворова» з його «Криголамом», тож ми дізнаємось правду набагато раніше. Дізнаємось, хто саме дав Путіну обіцянку, що «йому нічого не буде» – і таким чином дав карт-бланш на агресію проти України.

Свого часу Сталін допомагав становленню нацистської Німеччини. Звичайно, у злочинах нацистського режиму винна саме Німеччина. Але треба пам’ятати, що без допомоги Сталіна навряд чи Німеччина почала б ті війни, котрі й призвели до світової трагедії. По закінченню другої світової війни саме сталінський режим став одним із, як модно казати, «бенефіціарів» перемоги над нацизмом. Знадобилося півстоліття, щоб з’явився Віктор Суворов і написав «Криголам», де спираючись на документи показав, що саме сталінський режим сприяв становленню нацистського режиму і «нацьковував» його на країни Європи, а після війни на цю тему було накладено табу.

Сьогодні в часи інтернету і швидкого поширення інформації я сподіваюся, що не доведеться чекати півстоліття. І ми доволі швидко дізнаємось про справжню роль Байдена і верхівки демократичної партії США в розв’язуванні російсько-української війни.

Зараз Байден, як свого часу Сталін, робить все, щоб виглядати «святіше за Папу Римського» і стати головним «бенефіціаром» перемоги над путінським режимом. Цим він намагається приховати свою справжню роль, яку він відіграв до 24 лютого 2022 року.

Хоча ми й зараз чимало бачимо того, що є на поверхні.

Свого часу Трамп сприяв перетворенню США на експортера нафти та скрапленого газу. Трамп «вибив» Росію з низки нафтогазових ринків. Також він фактично поставив хрест на газопроводі «Північний потік 2». Байден, коли став Президентом, одразу заморозив канадсько-американський  нафтопровід «Keystone XL», натомість сприяв будівництву російського «Північного потоку 2», почав згортати видобуток нафти, перетворив США на імпортера нафти й почав закуповувати нафту у Росії. Завдяки чому в Путіна знову з’явилися гроші на війну з Україною.

Байден почав постійно «витягувати» Путіна на різні переговори, саміти, конференції. Тобто почав повертати Путіна зі стану світового «ізгоя» у велике міжнародне буття.

Ще перед самим початком агресії Байден робив доволі дивні заяви, що «якщо буде невелике вторгнення» (?!), то Америка не буде вводити сильні санкції. Що США не будуть надсилати свої війська навіть для захисту евакуації американців, щоб «не було зіткнень між російськими та американськими військовими».  Терміново евакуював посольство США із Києва. Складається враження, що він спеціально запрошував, заохочував Путіна до початку війни, натякаючи, що тому за це «нічого не буде».

Та й зараз всі ті суворі санкції, які США запроваджує проти РФ, та рішення про допомогу Україні Байден приймає лише під тиском Конгресу, де і серед республіканців, і серед рядових демократів дуже сильні проукраїнські настрої.

Тим часом Harvard Center for American Political Studies (Гарвардський центр американських політичних досліджень) опублікував дані опитування 25 лютого (на другий день вторгнення), згідно з яким 62 відсотки респондентів висловили переконання, що Путін не зробив би таких самих дій і не вдерся б до України, якби Президентом США був Дональд Трамп.

Цього тижня дві різні соціологічні служби США – Rasmussen Reports та HarrisX – провели подібні опитування та отримали подібні результати. Більшість населення США вважає, що при Трампі Путін не ризикнув би напасти на Україну. Коли буде час, я дам більш докладну інформацію про ці опитування.

Наші інтереси: 

Необхідно стежити не за словами, а за реальними діями політика.  Маємо розуміти, що "договорняки" серед політиків все ще мають місце, але в сучасну епоху зберігати їх у таємниці стає дедалі важче.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ще перед початком активної фази російсько-української війни Байден робив багаторазові заяви про те, що Московія вторгнеться в Україну. Звісно, накопичення військ говорило саме за себе, плюс дані розвідок, але розкачування інфопростору цими заявами виглядало наче провокація і було досить підозрілим.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Про факт змови Путіна з Байденом я вже чув із трьох незалежних джерел.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Це змова великих капіталістів, що стоять за Байденом. Вони вже підраховують прибутки від відновлення України.

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Ще перед початком активної фази російсько-української війни Байден робив багаторазові заяви про те, що Московія вторгнеться в Україну. Звісно, накопичення військ говорило саме за себе, плюс дані розвідок, але розкачування інфопростору цими заявами виглядало наче провокація і було досить підозрілим.