Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хребет українства розпочали вирівнювати з Галичини

Імунізацію нації, якщо вона вже така необхідна, слід розпочинати з привселюдного щеплення глави держави і прем’єра Юлії Тимошенко, міністра охорони здоров’я Василя Князевича та головного санітарного лікаря Олександра Біловола, інших урядовців, а також усіх тих народних депутатів, які голосували 21 жовтня за прийняття закону про примусове щеплення від грипу 95 відсотків жителів України.
За інформаційною атакою на масову свідомість українців з боку так званого бренду свинячий грип, пік якої ми пережили недавно, проглядають бізнесові інтереси провідних вітчизняних і міжнародних фармацевтичних компаній та піар деяких учасників президентських перегонів. Внаслідок вирування на наших теренах епідемії страху вони одержали мільярдні прибутки від реалізації «Таміфлю» та інших препаратів.

Але то ще півлиха. Бо за тією «артпідготовкою» гряде біологічний наступ, мета якого – тотальна вакцинація населення задля отримання виробниками ін’єкцій ще вищих доходів. Тож потрібно, щоби широкий загал якнайшвидше оговтався від переляку й зумів відбити охоту фармакартелям збивати капітали на здоров’ї людей...

Такі й інші заяви можна було почути з уст лідера міжнародної громадської організації «Українська Національна Громада» Ігоря Каганця, керівника політради УНГ Юрія Збітнєва та голови обласного осередку УНГ Євгена Романишина під час їхньої зустрічі в конференцзалі обласного товариства «Просвіта» з громадськістю Прикарпаття.

Столичні гості заявили зокрема про свою підтримку ініціативи Президента Віктора Ющенка, що імунізацію нації, якщо вона вже така необхідна, слід розпочинати з привселюдного щеплення глави держави і прем’єра Юлії Тимошенко, міністра охорони здоров’я Василя Князевича та головного санітарного лікаря Олександра Біловола, інших урядовців, а також усіх тих народних депутатів, які голосували 21 жовтня за прийняття закону про примусове щеплення від грипу 95 відсотків жителів України.

Таким чином, продемонструвавши власний приклад, владний Олімп, який не впорався з вірусними викликами, лише підкреслить державну значущість тієї справи, наголосили лідери УНГ.

Та оскільки вакцина, яку Україні пропонують-нав’язують через посередництво ВООЗ, – це справжня гримуча суміш, яка підриває імунітет людини, існує загроза, що, виконавши заклик В. Ющенка, владна верхівка може захворіти і частково вимерти, застерігають пп. Каганець і Збітнєв. А це лише підсилить той хаос, який домінує нині в державному управлінні у зв’язку з фінансово-економічною кризою.

Тож українцям треба не лише гуртуватися, підтримуючи одне одного. Аби ми не стали жертвами як колабораціоністів, так і підлих світових маніпуляцій, вістря яких спрямоване на перетворення України не лише на сировинну базу, а й на полігон для біоекспериментів, деякі громадські організації вже розпочали під егідою УНГ формувати паралельні структури Міністерства оборони й інших відомств, підбирати кадри, в тому числі і креатури на найвищі державні пости.

«Ми звернулися до Президента з пропозицією відтермінувати «17 січня» якнайдалі, а натомість провести жорстку кадрову чистку в МОЗ та інших міністерствах, запровадити непопулярні та вкрай актуальні економічні реформи і скликати народ на Конституційні збори, які б затвердили нову Конституцію та державний лад, утверджений на засадах національного солідаризму – тій рівновазі, за якої громада й окрема особистість мають рівні права-обов’язки», – зазначив, приміром, Ю. Збітнєв.

Лідери УНГ пропагують ідею, що лише корінні українці, усвідомивши власну самодостатність – здатність вижити поза СНД, ЄС й іншими неприродними «союзами», спроможні навести порядок на своїй землі й жити на ній у соборній державі, незалежній від фінансових допомог та іншого чужинецького «партнерства», що може радше поглинути її, ніж сприяти зміцненню.

Отож вирівнювати в цьому напрямі зігнутий одночасно на два боки – перед Москвою і Брюсселем – хребет українства вони розпочали з Галичини, бо цей край – серце України. «Невдовзі побуваємо з просвітницькою місією й на Січеславщині – землях колишньої Козаччини, а відтак проведемо зустрічі в Києві і цим замкнемо метафізичний трикутник-вісь, після чого, сподіваємося, в Україні пожвавляться дивовижні зміни», – поділився своєю впевненістю І. Каганець.


В тему:

Розмова з Ігорем Каганцем на обласному радіо Січеслава (аудіо)

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

Гімнастерка-сорочка “Перехід-IV”

Кепі «Галар»

Ребрендінг Галичини: замість ворони буде дракон (аудіо)

Печать ворони

Ігор Каганець: «Стань арієм – і навколо тебе засяє сонце»

Ігор Каганець про практику Великого Переходу (відео)

Фільм "Українська Галілея" на TV Сенсар (відео)

Слава Ісусу Хресту!

Експедиція до Української Галілеї на каналі Культура «Радіо Сенсар» (аудіо)

Трипільськими шляхами: печера Вертеба (відео)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи