Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

The Hardkiss

Ukrainian, Kyiv rock band most known as The Hardkiss in english-speeching world. Група добре відома і успішна за межами України.

 

 

Hello fellows.. гм-гм.. Вітаю!

Як видко з preview резюме, The Hardkiss, себто СильнийЦілунок, є українським band'ом гуртом. )

В двух словах Одним словом про стиль - hard-поп. Або як стверджують самі The Hardkiss, progressive-pop. Англомовна. Якісна. В кращих євро-традиціях. На оф.сайті є можливіть переключитись на ру. Зтамідти ж можем послухати десяток їх пісень, потрапити на їх оф.сторінки в соцмережах. Зрідка співають українською і російською. Дуже зрідка: на перший пошук трапила тільки 1 (!) україномовна пісня, та й та з слабкою музикою і хворобливим текстом:

the_hardkiss_-_prirva.mp3

А у october (слухайте з оф.сайту) навіть українська вставочка в два речення є!

Музика виходить якісною (як на поп-рок). Кліпи трапляються теж чудові, хоча більшість - з євро-душком. Група добре відома і успішна за межами України. Усе це солідно(з'єднано) між собою: 100% орієнтація на англомовний світ дає можливість отримувати прибуток з творчості, що в свою чергу відображається на якості...

Не вони перші, не вони останні. Це тенденція. Природна. Чому? А от згадайте, коли ви востаннє купували музику? На iTunes чи Amazon'і? Отож-бо. Виходить, щоб зберегти митців, треба розвивати економіку, законодавство і цифрові технології. Нелегка задачка.. Як вам передвиборча обіцянка "я збережу митців!"? Звучить комедійно, але я й не уявляю, кому під силу це виконати.

Їх творчість - колаж досить різних оригінальних треків під тегом progressive-pop, які нагадують то Lady Gaga, то Within Temptation, то Evenescence. А їх Under the sun взагалі pop-disco. Якщо вони в такому ж напрямку заколотять здесяток альбомів, увійдуть в історію музики як стильо-давці. Взагалі-то, усе це не важливо. Важливо те, що треки не заїжджані і звучать легко. Це не 7 потів, які викарбувались у музиці деяких наших співвітчизкиків, поки вони записували ніби-то український альбом.

У The Hardkiss є смак музики. І вони це успішно продають. Правда, для пафосності і євро-сумісності, часто влаштовують з себе пап'єм-маше або, ще гірше, стриптизерів. "В пристойних/культурних (євро) рамках", звісно. А що поробиш? Коньюктура. Глядача пре, глядач платить.

Концерти приносять фанів і гроші. А народ на концерти приваблює шоу. В нішу піротехніків їм не втулитись - спеціалістів вистачає. Підірвати пітарду чи салют під/над/поза сценою діло не складне, співу не вимагає. Повністю роздягатись, по ходу, їм також не хочеться. І як "золота середина", та ще й з претензією на мистецтво, The Hardkiss обрав костюмовані сценки. А що, нормально.)

На фоні "нема укр.треків", "пап'єм-маше" і порівнянь з ЛедіГагою може здатись що я трохи знущаюсь з The Hardkiss. Ну, так і є. Головне, що в солістки волосся як не жовте то синє, а у женжика з кліпу зачіска з натяком.) Але водночас я й вдячний за позитивний піар українців закордоном. З повагою ставлюсь до їх роботи. Вона на висоті. Комусь музика може прийти не до смаку, але з точки зору якості - не "приколупаєшся". А приколупатись можна навіть до землі.)) До речі, ви звернули увагу? солістку мама в дитинстві так і не навчила рота закривати.)

Якісна англо-поп музика, і добре що такі є. Як і Онука, створюють кращий за шароварщину чи Схід, імідж України. В рамках поп, умудряютсья робити треки, що сподобаються неформалам, і треки, що спродобаються поціновувачам Sia.

В пошуку, прослуховуванні і завантаженні музики, може допомогти VKMusic.

 

 

Наші інтереси: 

медіа

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Принаймні частину творів можна віднести до теми "дегенеративне мистецтво". Слухати і дивитися - дуже вибірково.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Принаймні частину творів можна віднести до теми "дегенеративне мистецтво". Слухати і дивитися - дуже вибірково.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Це по цій причині стаття зникла з головної сторінки, "втратила" світ, розділ і спецтему?

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"