Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google розпочав тестувати нову соцмережу

Після нещодавнього закриття Google+ "корпорація добра" не полишає спроб створити власну соціальну мережу. Цього разу компанія розробила соціальний додаток Shoelace (Шнурки).

Про це пише Tehnot.

Новий проект покликаний об'єднати людей з однаковими інтересами, які живуть поруч. Вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти.

Приєднавшись до події, можна обговорити її з іншими учасниками в загальному чаті. Також в додатку є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею. 

Програма поки доступна на платформах Android і iOS, інформації про веб-версію додатку поки немає. Розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива тільки за запрошеннями.

Розробленням соцмережі займається невелика команда з підрозділу Area 120, який спеціалізується на експериментальних продуктах Google.

За словами творців проекту, назва Shoelace ("шнурки") є посиланням на його мету - пов'язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв'язуються кінці шнурків на черевиках. За цією ж аналогією заходи, які створюються в додатку, були названі Loops - "петлі". 

Нагадаємо, що 2 квітня соцмережа Google+ остаточно припинила існування.

Google вирішила закрити Google+ через масштабний витік даних (було виявлено величезну помилку, через яку стався витік даних півмільйона користувачів, а згодом через іншу помилку у безпеці соцмережі були вкрадені дані ще 50 мільйонів користувачів). 

Наші інтереси: 

Об'єднувати людей через нові технології.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи