Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Енергія ПраЗ разом з любов’ю до справи

Енергія ПраЗ разом з любов’ю до справи, ідеї дало реальний потужний результат.

Минули перші й другі вибори. На носі треті. Гадаю результат буде аналогічний. Тепер можна спокійно продовжити започаткований стартап «Центральна Цитадель». Багато непотребу відсіялося. Горизонт видно ясно і Сонце освячує мій шлях.
До чого дійшли за остання 10 місяців реалізації проекту?
Проект з енергетики і будматеріалів , як необхідна економічна складова стартапу «Центральна Цитадель», вийшов на більш кваліфікований рівень. Вдалося зменшити вагу силової установки з 90 кг. до 20 кг.. Для підприємства це неважливо але для прибудинкового господарства це має значення.
Як відомо, в природничих технологіях, головне зрозуміти як це відбувається. Я зрозумів яким чином можна отримати атомні реакції в стакані опираючись на роботи академіка. Він це винайшов але я це можу застосувати лише коли зрозумію як це працює. Опустивши параметри самої установки зупинюсь на головному – яким чином отримати енергію достатню для того щоб атом з одного елементу відірвався і перекинувся на інший елемент. Для того щоб відірвати атом потрібно приблизно А в 6 – 10 степені на 1 мм . кв.. Тобто один міліон ампер на кв. мм.. Ось як це звучить у академіка: Імпульсна потужність в навантажені плюсової полухвилі в стільки раз більше інпульсної потужності мінусової полухвилі, в скільки більше відношення їх швидкості в квадраті. Наприклад, якщо швидкість більшого по амплітуді імпульса коротше мінусового імпульса в сто раз, то його миттєва потужність виявиться більше потужності мінусового імпульсу в десять тисяч раз. Таким чином реально отримати міліон вольт та міліон ампер в стакані. А це енергія атомних перетворень без радіації і початкова енергія достатньо мала – потужності зварювального апарату.
Технологія старапу, тут збірка : https://www.ar25.org/startap-kultura
і енергії ПраС разом з любовью до справи, ідеї дало реальний потужний результат. Можу підтвердити ,що грошей на подібні проекти виділяється в різних країнах міліонами ( в доларах). Я підійшов до реалізації проекту майже не використовуючи гроші.
Паралельно я займався різними цікавими справами і у мене не було проблем з часом. Скажу так, я не особливо напрягався. Сама велика проблема яку я мав постійно це кадри і однодумці. Так ,що рахуйте, що сам себе підтримував ,сам себе умовляв і сам з собою сперечався, хоча співробітники поряд були. Але доводилося більше сперечатися ніж працювати. Тому я відмовився від них зовсім. Залишив лише тих хто реально допомагає хоча б грошима.
За сприятливих обставин можна буде показати щось вже у наступному місяці. Осінній графік був зірваний саме з причин того ,що не прийшло розуміння. Бог його мені дав літом і можу рухатись далі. Можу стверджувати ,що саме Бог дав тому ,що відповідної освіти у мене нема але я якимось чином зрозумів.
На закінчення трішки про параметри які я надіюсь отримати від енергетичної установки. Буде використовуватись серійна газова електротурбіна яка видає 200 кВт електроенергії і 400 кВт. тепла. Такі турбіни не шумлять , швидко реагують на критичне зменшення споживання електроенергії. На сьогодення мені такі турбіни дуже подобаються. Якщо хтось забув то ідея полягала у тому щоб в чистому полі мати електрику і тепло без електро і газотранспортних мереж.
Наша ціль : бути незалежними від старих збиткових технологій і рухатись в перед з новими , в 1000 раз більше ефективними, технологіями.

Наші інтереси: 

Творимо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи