Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Екскурсія замками Львівщини: на що варто подивитись

Україна – справжня туристична перлина, яка дивує безліччю дивовижних місць.

Подорожуючи по країні, кожному туристу варто відвідати легендарне місто Львів, але перед самим містом є безліч можливостей ознайомитися з прадавньою історією – оглянути величні замки Львівщини. До стародавніх кам’яних перлин можливо здійснити поїздку самостійно, але тут є безліч турів, які сповнять неймовірними емоціями від насиченої екскурсії.

Львівщина дарує можливість відвідати Олеський, Золочівський, Підгорецький замки, а здійснені фотографії на фоні місцевості неймовірної краси – перенесуть кожного в казку. На даний момент – ці замки входять в трійцю обов’язкових місць екскурсій, адже саме вони найцікавіші, найвеличніші та найбільші об’єкти на західній Україні. Ці величні будови здатні ознайомити відвідувача з історією виникнення замків, історію їх господарів. Саме ці замки стали майданчиками для зйомок багатьох фільмів, адже такої автентичності та історичної цінності – практично немає ні в одній країні. 

Сервіс надання подорожніх турів здійснить мрію кожного, хто виявив бажання ознайомитися з історичними пам’ятками. Для туристичної подорожі надається комфортабельний автобус і професійний екскурсовод, який ознайомить Вас зі всіма подробицями цих замків.

Самий бажаний об’єкт у відвідувачів та туристів – саме Олеський замок, адже він являється одним із найдавніших об’єктів на території країни.

Його початок існування знаменувався як створення перепони для ворогів, але через деякий час замок переніс масштабну перебудову, де розмістилася магнатська резиденція. Саме ця перебудова замку представляє інтерес відвідувачів, адже з тих пір, зовнішній вигляд замку – практично не зазнав змін. Олеський замок – пам’ятка архітектури та історична пам’ятка, відома далеко за межами України. Багато іноземних гостей бажають відвідати це прекрасне місце. В цьому замку, періодично проводяться музейні експозиції, де представлені не тільки старовинні колекції, але і роботи сучасних митців нашої держави.

Золочівський замок – спочатку представляв собою дерев’яну фортецю, обнесену величезними земляними валами для захисту від нападників. 1634 рік став вирішальним у історії Золочівського замку, адже саме тоді він перетворився на міцну кам’яну споруду, де була розміщена резиденція Польських королів. Львівська галерея мистецтв розміщує в величезних залах замку свої твори та художні роботи.

Підгорецький замок бере свою історію зі 17 століття, і представляє собою найкращий зразок бастіонного укріплення від нападу ворогів. Величний палац, розміщений в дивовижному місці, де поряд – храм Святого Михайла та барочний костьол, доповнюють чарівні краєвиди.

Зробіть неймовірну фотосесію на фоні історичних та величних замків за допомогою турів по Львівщині.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи