Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Джоржія Мелоні відвідала Київ і підтвердила підтримку України Італією (+ відеоогляд зброї)

Категорія:

21 лютого до Києва приїхала прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні. Її візит опинився в тіні після несподіваного приїзду президента США Джо Байдена напередодні, 20 лютого, а також його промови 21 лютого в Варшаві. До речі, прем'єрка Італії перед приїздом до України відвідала Польщу й зустрілася з прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, а також провела телефонну розмову з Джо Байденом. А до Києва їхала Укрзалізницею з Перемишля.

23022202.jpg

Джорджія Мелоні. Фото: Віталій Носач, РБК-Україна

Джорджія Мелоні спочатку відвідала Бучу та Ірпінь, а потім зустрілася з Володимиром Зеленським. Вона запевнила Зеленського, що Італія абсолютно підтримує суверенітет України, а також повідомила, що у квітні в Римі відбудеться конференція, присвячена відновленню України. Там будуть представники італійського бізнесу, які готові інвестувати у відновлення деокупованих територій України.

"Ми багато говорили про питання відновлення. Не лише після завершення війни. Наразі відновлення зруйнованої будівлі – це сигнал надії, який означає, що на Україну покладаються. Італія працює над конференцією з відновлення, яка має відбутися у квітні", – сказала прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні, яку цитує РБК-Україна.

Фото: сайт Президента України

Прем’єр-міністр зазначила, що Італія продовжує надавати військову підтримку Україні, щоб український народ міг захистити свою державу, йдеться у повідомленні на офіційному сайті Президента України.

"Засоби протиповітряної оборони, які надає Італія, – це те, що реально рятує життя наших людей", – сказав Володимир Зеленський

Вона також відзначила важливість формули миру, запропонованої Володимиром Зеленським, а також підтвердила, що Італія підтримує євроінтеграційні прагнення України. 

Джорджа Мелоні відзначила важливість розгляду парламентом Італії рішення про визнання Голодомору геноцидом українського народу.

Нагадаємо, 22 грудня під час виступу в Римі перед зборами італійських послів Джорджія Мелоні закликала італійців відключати газ і електрику на годину в день на знак солідарності з Україною.


21 лютого прем'єр-міністр Італії Джорджа Мелоні оголосила про новий пакет військової допомоги, який включатиме системи ППО. Чим цікаві ці системи? Чим відрізняються Skyguard та Spada? До чого тут Aspide? А що ще за таємничий ЗРК Spike? Про все це в новому відео від Агностика:

 

Наші інтереси: 

Джорджія Мелоні одразу після свого вступу на посаду голови Італійського уряду заявила, що Італія буде підтримувати Україну. Ми бачимо, як розсипається міф європейських ліберальних медіа, який вони створювали останніми роками про "загрозою приходу правих у політику" в європейських країнах, що усі праві в Європі – за Путіна і куплені Путіним.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи