Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демонтаж лохотрону

Майже третина виборців принципово не мають наміру брати участі у виборах президента цієї республіки і кількість таких неухильно зростає.
Про це з посиланням на останні дані закритої соціології штабів двох основних претендентів на президентський пост – Юлії Тимошенко і Віктора Януковича – пише сьогодні газета «Левый берег» у статті під заголовком «Балога і Медведчук – технічні кандидати Тимошенко, Ющенко – Януковича».

Як пише газета, «остання закрита соціологія двох головних штабів свідчить: кількість тих, хто принципово не має наміру скористатися правом голосу, а також – тих, хто збирається проголосувати проти всіх, неухильно зростає. За песимістичними підрахунками, свідомо «втрачених» виборців – 32%. За оптимістичними – 24%, що, загалом, теж немало. Переконати сподіваються максимум 6% «розчарованих».


В тему:

Нова угода снайперів

Політичні «монстри» живляться емоціями електорату

Жаба в казані, або Як подолати кризу

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи