Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Читацький клуб «Перехід-IV»: Що таке УНГ?

31 травня 2009 р. відбулось чергове зібрання Київського читацького клубу «Перехід-IV», присвячене виходу 13-го випуску журналу «Перехід-IV» і першого паперового видання «Народного Оглядача» — інформаційних органів Української Національної Громади.
Як розповів головний редактор «Переходу-IV» Ігор Каганець, 13-й випуск журналу сконцентрував матеріали, необхідні і достатні для реалізації ідеї цивілізаційного перетворення України.

Організаційною формою такого перетворення є Українська Національна Громада – всесвітня етномережа українських локальних і професійних громад, середовищ і проектів. На стартовому етапі свого розгортання УНГ пропонує певні прості правила гри, які ми позначаємо терміном Український мир Залізної доби. УНГ не здійснює керування громадами, але створює умови для їх самовираження, розвитку та взаємодії згідно зі згаданими правилами (див. статтю Стратегія УНГ).

Ігор Каганець в одязі сили від Рідної моди ridnamoda.com.uaІгор Каганець в одязі сили від Рідної моди ridnamoda.com.ua


На стартовому етапі УНГ не має фіксованого членства, відповідно, немає членських внесків. Прихильники УНГ, що бажають реально підтримати організацію, можуть це здійснити через передплату органу УНГ — тижневика «Народний Оглядач». Це дозволяє не лише бути в курсі головних подій УНГ, але й допомагає залучити до Української справи інших активних українців.

Якщо активний українець бажає стати членом УНГ, то найкращий спосіб – створити свою первинну громаду (див. статтю Створюємо громади УНГ), що спеціалізується на певній суспільно-корисній діяльності. Такою може бути виробництво інформаційного продукту (тексти, аудіо, відео), пошиття «одягу сили», створення громадського виховного чи навчального закладу, розробка програмного забезпечення, виробництво якісних продуктів харчування і тисячі інших справ, потрібних для повноцінного розвитку Нації.

Водночас є діяльність, спільна для всіх громад та окремих членів — просування інформації про УНГ, її мету, завдання, цінності та конкретні добрі справи.

Взаємодія громад і окремих активістів відбувається як за допомогою сайту sd.org.ua, так і через особисте спілкування – безпосереднє чи за допомогою сучасних засобів комунікації.

Якщо говорити максимально стисло, то мета УНГ – арієзація українців, різке підвищення їх пасіонарності. Без цього неможливо здійснити Великий Перехід. Складовими пасіонарності є правильний світогляд, міцне здоров’я, ефективна організація та передові технології.

В плані світогляду надзвичайно важливим є позбавлення українців страху, який протягом кількох століть впроваджувався в українську етнічну самосвідомість і ще активніше нав’язується сучасними ЗМІ. Найкращий спосіб позбавлення страху – усвідомлення факту багатократного людського втілення – еволюцію людини через реінкарнацію (палінгенезію). Цій темі присвячена стаття Анатолія Висоти «Реінкарнація при передчасній смерті» в 13-му випуску «Переходу-IV».

Учасники зібрання поділилися своїм досвідом самозцілення і омолодження, адже виявилося, що більшість присутніх практикує технологію оновлення «Живе Слово». При цьому обговорили додаткові якості, що з’являються у людини в процесі психофізичного вдосконалення. Зокрема, це дуже виразні, цікаві, кольорові сни, можливість отримувати під час сну необхідну інформацію, а також поліпшення соціального середовища, коли життя починає тобі сприяти (про перехід у вищий простір життя див. Мамай на драконі).

Учасники зібрання, які вперше потрапили на нього, були приємно вражені світлою аурою, атмосферою радості й гармонії. Всі бажаючі змогли придбати журнал «Перехід-IV» та «Народний Оглядач» (найактивніші відразу ж здійснили квартальну передплату), шеврони Арійської стрілецької асоціації (АРСА), нашивку УНГ «Галар» (Мамай на драконі).

Зібрання традиційно завершилось вільним спілкуванням за солодким столом



і колективним фото бажаючих сфотографуватися




В тему:

Мамай на драконі

Реформація: 25 пунктів (політична програма УНГ)

Український мир Залізної доби

Українці для України — Україна для українців! Маніфест Української Національної Громади

Стратегія УНГ

Статут Української Національної Громади

Структура управління УНГ

Створюємо громади УНГ

Придбай нашивку «Галар»!

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Як передплатити «Народний Оглядач»

25 грудня 2008 року — день народження Української Національної Громади

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Українці починають і виграють

Радіймо, українці!

Козак Мамай у пошуках Грааля
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи