Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Чому купують фермерські продукти

Вживання якісних продуктів — запорука хорошого здоров’я. На жаль, не завжди можливо впевнитися в тому, що при виробництві були дотримані всі вимоги.

Тож залишається лише одне — сподіватись на добросовісність. Але є і інший варіант — придбавати товари у невеликих господарств.

Чому варто замовити фермерські продукти

Більшість купує необхідне на ринку або в супермаркеті. Чому ж варто замовити саме фермерські продукти? Бо вони володіють рядом корисних властивостей:

  • містять мінімум пестицидів. При вирощуванні практично не використовуються небезпечні для здоров’я речовини;
  • приносять максимальну користь. В натуральних продуктах міститься необхідна кількість вітамінів. Такого результату вдається досягти завдяки тому, що не відбувається обробка отруйними речовинами;
  • практично не містять гормонів. Великі виробництва зацікавлені в тому, щоб продати якнайбільшу кількість продукції. Фермери роблять ставку саме на якість, тому не використовують гормональні речовини.

Важливо, що гроші йдуть напряму виробнику. Вирощування натуральної продукції — доволі важка робота. До того ж завжди є ризик не отримати хороший урожай.

Доставка фермерських продуктів здійснюється до вашого дому. Достатньо вибрати потрібні дату і час, тому не доведеться витрачати час на те, щоб знайти бажані товари.

Вся продукція ретельно перевіряється. Зазвичай фермерські магазини встановлюють високі стандарти якості, оскільки турбуються за споживача і дорожать репутацією.

Ціни на товари достатньо низькі. Справа в тому, що на виробництво великі компанії витрачають значні кошти — наприклад, на покупку спеціальних засобів для обробки полів, а також утримання великих приміщень.

Види фермерських продуктів

В магазині можна придбати найрізноманітніші товари. Найбільшою популярністю користується молочна продукція. Наприклад, можна придбати сир і бринзу. Особливо корисне козяче молоко, яке багате на вітаміни і корисне для кишково-шлункового тракту.

На фермах вирощують корів, свиней, курей і багато інших тварин, тому можна придбати якісну м’ясну продукцію. Навіть всім звичні пельмені будуть мати зовсім інший смак. До того ж страви з домашнього м’яса містять велику кількість поживних речовин.

Доволі великий асортимент свіжозаморожених продуктів. Наприклад, можна придбати вареники, пельмені чи голубці.

Овочі і фрукти не тільки корисні, але й мають особливий смак і аромат. Спробувавши один раз фермерську продукцію, відмовитись від неї буде доволі важко.

Де зробити покупку

Найкращий варіант — замовити продукти в спеціалізованому магазині. Причин цьому декілька. Найперша з них — всі товари вітчизняного виробництва, тож є можливість їх перевірити. До того ж можна гарантувати свіжість, оскільки не потрібно багато часу для транспортування.

Асортимент продукції в спеціалізованих магазинах набагато більший, аніж в звичайних супермаркетах. Наприклад, часто пропонуються товари від маленьких господарств, які не представлені у великих мережах.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи