Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Блакитноокі - найрозумніші люди, - експерти (оновлено)

Світ:

Група американських учених провела дослідження і довела, що люди з блакитними очима набагато здібніші тих, хто народжений з темнішим кольором очей, повідомляє газета Маарів.
Фахівцями було встановлено, що навіть незалежно від статі, блакитноокі люди набагато здібніші темнооких, а також добиваються більших успіхів в академічному навчані.

Також представники блакитних очей краще грають в гольф і у них набагато розвиненіше стратегічне мислення.

Як заявила керівник досліджень професор Джоана Роб з університету Лоувіл, фахівці поки не можуть дати точного пояснення даному феномену, проте вони абсолютно впевнені в його достовірності, пише Mignews.

Коментар НО:

Справа не в блакитних очах. Просто завдяки цьому трюку дослідники відібрали чистих європейців, скоріше всього - арійців (угрофіни також мають світлі очі). Через американську політкоректність вони не могли прямо сказати, що порівнюють арійців з монголоїдами, семітами і негроїдами. Вчених звинуватили б у расизмі і зацькували.

Тож замість слова "блакитноокі" читайте "арійці", а замість "темноокі" читайте "неарійці" - і все буде зрозуміло. Вчіться розпізнавати послання, читаючи між рядками.

Ось приклад ще одного замаскованого послання -
Це не божевілля. Це Спарта!
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи