Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Біженці в касках, бронежилетах, з польовими раціями і біноклями

Кому Рашкін і Рижков збираються допомагати? Цікаво ознайомитися зі списком речей, які життєво необхідні біженцям - на сайті російських патріотів-комуністів крім іншого вказані предмети спорядження та військового обмундирування.

Останнім часом у зв'язку з проблемами в російському бюджеті на найвищому рівні було вирішено перекласти частину матеріально-технічного забезпечення «новоросійських» бандформувань на так звані громадські організації та фонди. 

Координує цю роботу Комітет громадської підтримки південного сходу України на чолі з членом Ради Федерації Миколою Рижковим, колишнім членом Політбюро ЦК КПРС і Головою Ради міністрів СРСР. До комітету входять близько десятка сенаторів, кілька депутатів Держдуми, представники Міністерства освіти та науки, МНС, члени Громадської палати, консультанти комітетів Радфеда та управлінь президента, волонтери і близько десятка громадських організацій. 

Однією з таких організацій - патріотичним фронтом «Червона Москва» (КПРФ) - керує депутат Держдуми з прізвищем Рашкин (він є першим заступником голови Комітету Державної думи у справах національностей). Прикриваючись демагогічними висловлюваннями про небезпеку, що загрожує Україні гуманітарною катастрофою, «Червона Москва» збирає «гуманітарну» допомогу як в Москві, так і в інших містах. 

Цікаво ознайомитися зі списком речей, які життєво необхідні біженцям - на сайті російських патріотів-комуністів крім іншого вказані предмети спорядження та військового обмундирування:

«Чоловічий камуфляжний одяг (48-54 розміри), ремені поясні, кепки тактичні, плащ-палатки, взуття армійського зразка (41-45 розміри), каски кевларові типу 6Б26, бронежилети, рації з гарнітурами одноканальні і двоканальні».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ну і прізвище батьки дали - Рашкін!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ну і прізвище батьки дали - Рашкін!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)