Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

49% росіян досі підтримують вторгнення в Україну, 35% – скасували б рішення про вторгнення

У червні в російського насєлєнія намітився прогрес. Згідно з даними опитування, проведеного організацією Russian Field, вже 35% опитаних скасували б рішення про вторгнення в Україну, якби мали можливість «повернутися в минуле». У грудні таких було 33%.

 

230623putin-2.jpg

Путіна досі обожнює більша частина населення РФ
Путіна досі обожнює більша частина населення РФ. Путін (чи його двійник) у Дербенті (Дагестан) 28.06.2023

Ви бачили Путіна у Дербенті? Байдуже, Путін це був чи двійник. Йдеться не про нього, а про них. Адже вони не замислювалися над тим, кого зустрічають. Вони зустрічали його. Тягнулися до нього руками, намагалися доторкнутися, щось вигукували, пише перекладач і дипломат Сергій Борщевський у своєму дописі на Главком.

Так, громадська думка в Росії з часом змінюється, але реагують вони, як найпростіші в лабораторії реагують на зовнішні подразники. Як амеби чи інфузорії.

А от таких, хто не скасував би рішення про вторгнення, – сьогодні 49%, хоча й ця цифра зросла. Та принципово важливо інше. Ті, хто скасували б, вважають вторгнення помилкою. Саме так – не злочином, а помилкою. А захопили б Україну, то й помилки не було б.

Амеби, інфузорії, мерзота. Разом з усіма своїми пушкіними, достоєвськими та навальними. Це – все, що маємо про них знати й заповідати дітям та онукам.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що російський народ "розумом не зрозуміти". Те, що у них в голові, можна пояснити тільки через психіатрію та зоопсихологію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віра Михайлович.
0
Ще не підтримано

І навіть у московських горе-гуру, типу тушкіних, хакімових і т.д - "ва всьом вінават загнівший запад" і "ми палітікой нє інтєрєсуємся".

"Не борися з темрявою. Принеси світло -
і темрява зникне".
☀️

Коментарі

Зображення користувача Віра Михайлович.
0
Ще не підтримано

І навіть у московських горе-гуру, типу тушкіних, хакімових і т.д - "ва всьом вінават загнівший запад" і "ми палітікой нє інтєрєсуємся".

"Не борися з темрявою. Принеси світло -
і темрява зникне".
☀️