Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

22 червня в суді Києва буде розглядатися справа про визнання карантину незаконним. Є можливість підтримати!

Адвокат з Одеси Олександр Гуміров подав апеляцію на Ухвалу суду першої інстанції, який відмовився визнавати карантин незаконним. Судове засідання відкрите.

Нагадаємо, ще у квітні, після впровадження Кабінетом міністрів України жорсткого карантину юрист Олександр Гуміров подав позов до Окружного адмінсуду Києва на уряд України. У позові він оскаржує законність введення у країні тотального карантину через коронавірус.

Юрист пояснив, що не зміг миритися з "саботажем і знищенням економіки України, з нехтуванням конституційних прав українців, з нерозумними і недобросовісними заборонами, які забирають достаток у підприємців і перетворюють людей на заляканих панікерів у намордниках".

Заборона роботи громадського транспорту була обмеженням права на свободу пересування. Заборона права на мирні зібрання (концерти, мітинги, лекції, релігійні свята) може бути введена тільки судом, тому Кабмін незаконно заборонив зібрання людей.

Також заборона деяких видів підприємницької діяльності (ресторани, магазини, перукарні, спортзали, коворкінг, лекторії, побутові послуги) не передбачена жодним законом України і є дискримінацією одних підприємців стосовно інших.

Підтримати юриста та його прихильників можна своєю присутністю 22 червня об 11:00 у Києві по вул. Московська, 8, корпус 30.

Чому потрібно бути на цьому судовому засіданні? Мільйони людей обурюються і не визнають розумним і законним цей так званий карантин. Але нинішня влада (суди в тому числі) реагують тільки тоді, коли є тиск громадськості, коли вони бачать багато людей на протестних акціях. Тільки тоді вони починають думати про закони і свою відповідальність за їх дотримання.

Наші інтереси: 

Знати свої права і не підкорятися безглуздим діям некомпетентної й злодійкуватої влади та продажним судам.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Таку гідну справу слід підтримувати і магічно! Тим, хто мешкає в інших містах. Нарешті стало відомо хоча б про одного українського, чесного, розумного та хороброго юриста!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Таку гідну справу слід підтримувати і магічно! Тим, хто мешкає в інших містах. Нарешті стало відомо хоча б про одного українського, чесного, розумного та хороброго юриста!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

де козак там і його церква, там його Усесвіт