Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

101-річний чоловік розкрив два секрети довголіття - справа не в харчуванні

Вже невперше я зустрічаю текст де стверджують, що довголіття залежить не від дієти.

Британець дав поради, як можна продовжити роки життя.

Дензил Купер, житель Бірмінгема у Великій Британії, який зараз перебуває на своєму 101-му році життя, висловив свою думку про здорове харчування, а саме про правило п'яти порцій фруктів та овочів, які рекомендується споживати щодня.

Про це пише Bestinau.

 

Він вважає, що це правило переоцінено. Незважаючи на те, що Купер не є прихильником здорового харчування та практично не вживає овочі, він досяг такого високого віку завдяки іншим факторам.

Народившись 8 квітня 1921 року, він пройшов через Другу світову війну і служив у повітрянодесантних військах. Після війни Купер одружився та прожив у шлюбі 68 років. У нього троє доньок, дев'ять онуків та 14 правнуків, а 15-ий уже на підході.

Купер вважає, що його довголіття не пов'язане із здоровим харчуванням. Він ніколи не курив і пив дуже мало алкоголю, що є одним із секретів його довголіття.

"Але я насолоджувався нездоровою дієтою з мінімальною кількістю овочів - здорове харчування переоцінене", - сказав Купер. Другий секрет довголіття полягає в тому, щоб залишатися врівноваженим та спокійним перед негараздами. За словами 101-річного чоловіка, саме це фактор його довгого та щасливого життя.

Нагадаємо , вчені встановили, через скільки років люди зможуть жити вдвічі довше. Дослідники передбачають, що людина, народжена в 2060 році, зможе жити до 130 років або довше, що є неймовірним науковим проривом. Дослідження вказує на те, що вік найстаріших людей на планеті продовжує збільшуватись і може досягти 150-160 років у найближчі десятиліття.

 

Наші інтереси: 

ррррррррр

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи