Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Нічна мова тіла

Те, як спить людина, безпосередньо пов’язано з її стилем життя.

 

Пози у сні, на відміну від мови жестів, міміки, неможливо контролювати. Тож за правильного підходу такий аналіз дає досить точну концепцію про стосунки особистостей. Хоча інколи людина спить в конкретній позиції, тому що ліжко криве, болить спина тощо.

 Так зазвичай сплять закохані, темперамент яких дуже схожий. Схожі вони можуть бути і зовні (зріст, статура). Про відчуття безпеки свідчить те, що лежать вони розслаблено на спині, але при цьому мають фізичний контакт.

Такі пари одержимі ідеєю свободи. Бояться близькості, їм потрібна підтримка, щоб позбутися страху, в якому вони перебувають постійно. Такі люди бояться сильно звикнути до партнера, стати з ним єдиним цілим.

Це союз, заснований на пристрасті. Партнерів поєднують спільні цілі та мрії (голови повернуті в один бік). Є взаєморозуміння на інтелектуальному рівні. Шлюб обіцяє бути  щасливим у коханні, але може бути вдалим і у спільних ділових починаннях.

Швидше за все, це реакція на сварку або на тривале непорозуміння. Обидва партнери мов два шматочки льоду…

Такі пози під час сну свідчать про те, що партнери готові разом жити у злагоді. Кожен з партнерів має всю повноту прав. Обидва готові прийняти вади іншого.

Пари, які сплять у такій позі, закохані. Але їхні погляди на світ дуже різні, тому не можна упевнено зробити висновки про майбутнє цих стосунків. Якщо подружжя спить у такій позі, то це свідчить про те, що вони захищаються від навколишнього світу.

Цю позу партнери обирають спонтанно. Їхні обличчя повернені в різні боки, але їх поєднує сильний зв’язок. Так засинають люди з різними темпераментами й уподобаннями. Він – низький, вона – висока. Він любить усамітнення, вона – компанії.

Так сплять пари, які поєднані міцним зв’язком, але проводять багато часу окремо. Вона по 10 годин на роботі, а він – ночі із друзями. Партнери приймають один одного такими, які є.

Наші інтереси: 

Розвиваймо спостережливість.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи