Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників

Світ:

Нині на BrainTV можна переглянути Гарвардський курс з основ програмування CS50, інтерв'ю з українськими стартапами, репортажі зі спеціалізованих заходів та інший освітній контент з IT-тематики. В майбутньому канал запустить розважальне шоу Get In і студію новинного продакшену Weekly Tech News Digest.

Його основна мета - поширення знань в IT-сфері серед українських користувачів та просування української IT-індустрії на міжнародному рівні, повідомляє AIN.ua.

Канал доступний на Divan.TV в режимі бета-тестування та на власному сайті braintv.net.

Повноцінно він запрацює у травні.

До кінця цього місяця канал запустять на Megogo, OLL.TV і FainoTV. Трансляція здійснюватиметься в інтернеті і через SmartTV.

Нині на BrainTV можна переглянути Гарвардський курс з основ програмування CS50, інтерв'ю з українськими стартапами, репортажі зі спеціалізованих заходів та інший освітній контент з IT-тематики. В майбутньому канал запустить розважальне шоу Get In і студію новинного продакшену Weekly Tech News Digest. Кошти на реалізацію цих проектів зберуть за допомогою краудфандінга.

"BrainTV – це телеканал, який прагне представити українську IT-індустрію на світовій арені", - повідомляється на сайті телеканалу.

Канал є некомерційним проектом. Як зазначає його керівник Божена Шеремета, "розвиваючий, інформаційний та освітній контент" потрібен людям, і BrainTV розраховує надати до нього більш широкий доступ.

Канал веде мовлення трьома мовами: українською, російською та англійською.

Наші інтереси: 

Гарні можливості для навчання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи