Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Стратегія Вепра

У науці, у розраді України доля,
А в залізі та у крові України воля.

Початок:

Всесвіт, Сварга, Брахма

Три поверхи духовного світу

Фізичний світ: душа, плоть, реінкарнація

Нова раса

Перша людська раса – неоантропи

Егрегори

Егрегор Сварога – Творця Всесвіту

Егрегор Лади – Матері Землі

Хрест – графічний аналог жовто-блакитного прапора

Культ вепра – вчителя і захисника

Три настанови Святого Вепра

Продовження:

Отже, перший біосоціальний організм (народ) нової раси, що остаточно сформувалася в районі 25-го тис. до н. е., мав своє «колективне біополе» – народний егрегор (психоенергетичний банк, бог). Для підтримки цілісності егрегора, наснаження його енергією і отримання від нього енергії використовується видимий образ – тотем (від лат. «totum» – весь, цілий, цілісний). У первісні часи в якості тотемів використовувались тварини, рідше – рослини.

Тотемом первинного українського народу був Вепр (Бор). Образ Вепра був потужним чинником ідентифікації цього народу, підтримував цілісність його колективного біополя (бога-егрегора), виконував роль медіума (посередника), точкою входу (брамою) для під’єднання до банку психічної енергії і колективного досвіду. Через це тотемний Вепр вважався захисником народу, мудрим вчителем і порадником.

Зрозуміло, що джерелом енергії і знань був колективний егрегор, проте підключення до нього відбувалося за допомогою образу Вепра. Наприклад, коли в чарівних казках розповідається про тварин, які дають людині поради, то це відгомін практики спілкування з егрегорами за допомогою тотемів, адже, повторимо, саме егрегори були джерелами знань, а не тварини.

Вважаючи Вепра своїм тотемом, Народ Вепра випрацьовував у собі якості, характерні для цієї тварини. Іншими словами, тотемний Вепр був потужним чинником формування світогляду, характеру і способу життя свого народу. Вепр давав і дає своєму народу три головні настанови, три імперативи:

СВЯТІСТЬ

Народ Вепра, виконуючи свою місію народу планетарного духовного центру («народу осі»), повинен:

1) перебувати в стані духовної чистоти, святості, веселості;

2) плекати науку, мистецтво, творчість, інноваційність;

3) бути самодостатнім, наполегливим, шукати опору у внутрішньому космосі;

4) бути миролюбним, уникати дрібних конфліктів;

5) жити скромно і недемонстративно, не нав’язувати іншим свою волю;

6) не розкривати стороннім свій внутрішній світ, берегти секрети, плекати утаємниченість та обережність.

ВОЙОВНИЧІСТЬ

Для забезпечення миру Борія повинна володіти великою військовою потугою, бути мілітарно оснащеною. У випадку зовнішньої агресії Народ Вепра повинен здійснювати максимально відверті, енергійні, рішучі і, що важливо, демонстративні інформаційні, економічні чи силові операції. Вони повинні глибоко переконати актуальних і потенційних агресорів: будь-які ворожі акції проти Борії та її народу є проявом безумства.

Історичним прикладом реалізації цієї настанови була поведінка Святослава Завойовника з його славнозвісним «І слава наша йде перед нами, і відкриває нам брами міст!»

А ось цікава ілюстрація щодо здатності до вибухової концентрації енергії: «Князь Святослав з’їв Хозар¬ське царство, мов яблуко. Хозарську столицю в гирлі Волги на Каспійському морі руси зруйнували у 943 році, не лягаючи спати вісім ночей, а між 965 і 970 роками знищили й хозарську державу» (Павич Мілорад. Хозарський словник / Переклад з сербської. – Львів: Класика, 1998. – 280 с., с. 11).

Реалізація цієї настанови Вепра на індивідуальному рівні має виражатися в тому, що при неможливості розв’язання конфлікту мирними засобами борійці зобов’язані вчинити рішучу відсіч агресорові – для випрацювання у хижаків стійкого рефлексу: нападати на борійців небезпечно для здоров’я, бо кожен з них за прикладом Вепра може здійснити вчинок священного воїна-смертника. Зразки такої саможертовної поведінки повинні бути громадянським ідеалом і плекатися національною системою патріотичного виховання.

ПЛОДЮЧІСТЬ

Необхідно докладати всіх зусиль для плекання високого рівня народжуваності. Висока народжуваність – це один з трьох фундаментів релігії Народу Вепра, це запорука його виживання і еволюції. Імператив плодючості має три аспекти:

1) чим вища народжуваність, тим вища чисельність народу і його сила;

2) чим вища народжуваність, тим якісніший генофонд, оскільки вищі можливості для селекції кращих і сильніших, для підвищення якості раси;

3) чим вищий демографічний потенціал, тим кращі можливості як для експансії на навколишні території, так і для забезпечення расової чистоти на своїй території.

Високий рівень народжуваності є найбільш комплексним показником правильного розвитку держави, оскільки він свідчить про високий рівень народного здоров’я, високий рівень його життєвого оптимізму щодо майбутнього, високий рівень добробуту і достатню кількість життєвого простору. У зв’язку зі своєю надзвичайною важливістю, імператив плодючості вимагає припинити будь-які спроби штучного обмеження народжуваності.

Продовження: Свята трійця Борії

 

 


В тему:

Держава-гвинтокрил. Інформаційна стратегія Третього Гетьманату

Що робити? Програма «Три О»: Оздоровлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Нова угода снайперів

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи