Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Євродепутат Міслав Колакушич назвав закупівлю вакцини Pfizer найбільшою аферою в історії

Категорія:

Вакцину Pfizer схвалили, ґрунтуючись лише на заявах фармацевтичних фірм. Нема жодних звітів, де вказувалося, що вакцина ефективна. Крім того, таких документів нема і тепер. Відповідні органи не отримали даних про медичні дослідження.

Депутат Європарламенту з Хорватії Міслав Колакушич (Mislav Kolakusic) висловився про закупівлю 4,5 млрд. доз вакцини Pfizer для вакцинації від COVID-19 мешканців Європи. На його думку, контракт на постачання препарату виявився найбільшою аферою у світовій історії.

Він звернувся до людей у ​​мікроблозі у Твіттер.

За його словами, він із групою колег направив офіційний запит на адресу Єврокомісії та сподівається, що йому вдасться отримати документи, які розкривають деталі переговорів та подальшого укладання контракту на придбання 4,5 млрд. доз вакцини Pfizer.

Міслав Колакушич не виключає, що при здійсненні угоди, фармацевтична компанія, яка виробляє препарат, та європейські політики, провернули взаємовигідну оборудку, проігнорувавши інтереси суспільства.

Також Міслав Колакушич нагадав громадськості, що ніхто не знає точного складу вакцини від COVID-19. Вона призначена для 450 мільйонів людей, але політики не вважали за потрібне вивчити препарат. Виходячи з цього, депутат Європарламенту дійшов висновку, що закупівля 4,5 млрд. доз вакцини Pfizer є найбільшою аферою в історії.

Відеозапис виступу

Міслав Колакушич (хорв. Mislav Kolakušić; нар. 15 вересня 1969, Загреб) – хорватський юрист, політик, суддя Загребського господарського суду, депутат Європарламенту 9-го скликання. Він – член комітету Європарламенту з питань бюджету та комітету Європарламенту з правових питань, а також заступник члена комітету Європарламенту з питань громадянських свобод, правосуддя та внутрішніх справ.

Наші інтереси: 

Висвітлюємо намагання чесних політиків викрити всесвітню ковідоаферу та злочинну вакцинацію проти хвороби, якою глобалісти налякали людей і змусили до тотальної вакцинації. Згадувана фармкомпанія отримала найбільше прибутків від цієї злочинної афери, на що вже звернули увагу європарламентарі раніше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Це тішить, але це не перший виступ і на жаль поодинокий. Проте жодних наслідків таких виступів нема.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Це тішить, але це не перший виступ і на жаль поодинокий. Проте жодних наслідків таких виступів нема.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

<blockquote><strong>Володимир_Самотий wrote:</strong> Це тішить, але це не перший виступ і на жаль поодинокий. Проте жодних наслідків таких виступів нема. </blockquote>
Якщо він не перший - то це значить, що він вже не поодинокий! Ну, а щодо наслідків - такі виступи руйнують хибне уявлення суспільства. Такі виступи мають позитивні наслідки. Просто, оті наслідки малопомітні. Приклад. Я звернув увагу на цю статтю завдяки посиланню на неї Захара Мілютина на його каналі. Але ж, звісно, я не єдиний:).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано
Володимир_Самотий wrote: Це тішить, але це не перший виступ і на жаль поодинокий. Проте жодних наслідків таких виступів нема.

Там почалося парламентське розслідування, отже це початок важливого процесу. Враховуючи цивілізаційний рух вправо, це розслідування приведе до тектонічних наслідків. Нині вже не 2009 рік, коли шахраї добряче збагатилися на "Свинячому грипі" і залишилися безкарними.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!