Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ми поховали міф про непереможність російської армії, а тепер повертаємо своє – Залужний

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний відзначив, що взимку 2022 року Українська армія витримала "потужний ворожий удар". ЗСУ показали, що значить бути українцем, мати сміливість боротися за свою свободу.

Про це Головнокомандувач ЗСУ сказав у привітанні до дня захисників України 14 жовтня.

"Зима 22-го – вже частина світової історії. Ми витримали потужний ворожий удар. Показали, що значить бути українцем, мати сміливість боротися за свою свободу. У жорстоких боях, під сталевим дощем російських снарядів ми тримались за кожний клаптик своєї землі. Зупинили ворожу навалу і поховали міф про непереможність російської армії. А тепер ми повертаємо своє. Ніхто й ніщо не зупинить нас. Ми обрали шлях воїнів і йдемо вперед. Весь світ захоплено і з надією дивиться на нас.
Вітаю зі святом і дякую за службу! Разом до Перемоги! Слава Україні!", – сказав Валерій Залужний.

14 жовтня українці відзначають Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та День українського козацтва.

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці або, як кажуть в народі, Святої Покрови.

“Покрова накриває траву листям, землю снігом, воду – льодом, а дівчат – шлюбним вінцем". В українських селах і до сьогодні дотримуються давньої народної традиції справляти весілля після Покрови. Від Покрови й до початку Пилипівки – пора наймасовіших шлюбів в Україні.

 

Наші інтереси: 

Слава ЗСУ!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи