Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Якби політика слідувала за наукою, треба було б зняти всі обмеження – депутатка Європарламенту

Категорія:

Франческа Донато (Francesca Donato) заявила, що наукові знання заперечуються і використовуються в політичних цілях для контролю та отримання прибутків. Громадяни стали заручниками, їхні права порушуються, а Європейський парламент збагатив транснаціональні корпорації коштом держав.

21123001.png

Francesca Donato

"Люди Європи закликають до свободи та рівності", – наголосила Франческа Донато і запитала інших депутатів Європарламенту, як довго вони вдаватимуть, що не чують.

"У Європі та в усьому світі йдеться про перехід з пандемічної в ендемічну фазу, коли Covid-19 стає менш агресивним. Омікрон на сьогодні не викликав жодного смертельного випадку, він викликає лише дуже слабку симптоматику

Якби політика слідувала за наукою, настав би час зняти всі обмеження, дозволивши всім знайти імунітет природним шляхом, завершивши епоху ковіду.

Натомість наукові знання, накопичені понад століття, заперечуються і використовуються у політичних цілях контролю, недемократичного панування та зловісних прибутків. Громадяни є заручниками логіки, що зневажає права людини та основоположні принципи ЄС.

Парламент поповнив баланси транснаціональних корпорацій коштом державних грошей, дотримуючись тез учених, близьких до уряду. Люди Європи закликають до свободи та рівності. Як довго ще, колеги, ви хочете вдавати, що не чуєте?»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наші інтереси: 

Політики починають говорити правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи