Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демократи самі плодять собі ворогів: подружжя Маккласкі записало відеозвернення на підтримку Трампа

Спецтема:

Підтримані демократичними мерами та губернаторами протести, що перетворюються на погроми, відштовхують від демпартії давніх і потенційних прихильників.

Я вже якось писав, що одним з наслідків безладів, що прокотились Америкою, стане те, що питання особистої безпеки стане важливим під час цьогорічних президентських виборів у США.

Демократична партія підтримувала протести, мери-демократи фактично сприяли протестам, не думаючи про те, що протести регулярно перетворювались у погроми. Вони думали цим погіршити рейтинг Президента Трампа, проте, схоже, помилились. Тут республіканці будуть всіляко підкреслювати, що міста, де пройшли найбільші і найтриваліші погроми, мають мерів-демократів. Тобто представники саме демпартії не змогли забезпечити безпеку своїх виборців. Все більше з’являється інформації, як мери свідомо відводили поліцію від місць потенційних погромів (в Міннеаполісі, Сіетлі, Вашінгтоні, Нью-Йорку, Атланті  тощо).  Ще один дисонанс проявляється у ставленні до зброї. Саме демпартія вимагає заборонити особисту зброю. При тому аргументом завжди було те, що є поліція, яка вас захистить. І ось коли почались погроми, поліція за наказами мерів-демократів дала повну свободу дій погромникам.

Отже, демократи вимагають заборонити зброю і водночас демонструють, що поліція вас захищати не буде. До того ж під натиском протестувальників багато мерів почали скорочувати фінансування поліції. Це дуже пригничує поліцейських. В Сіетлі подала у відставку начальниця міської поліції Кармен Бест (Carmen Best) – перша чорношкіра жінка на цій посаді, давня прихильниця Демократичної партії, котра більше не може працювати в умовах, коли фінансування поліції скорочують, а мер міста одночасно реально заважає поліцейським виконувати свою роботу. Разом з нею ще низка полісменів подали у відставку.

Згадайте подружжя Марка та Патрісії Маккласкі (Mark and Patricia McCloskey) в м. Сент-Луїс, котрі вийшли зі зброєю захищати свій будинок від натовпу «протестувальників». Дзвінки у поліцію та в приватні охоронні фірми нічого не дали, тож вони були вимушені самі вийти зі зброєю назустріч агресивному натовпу. Але окружний прокурор, радикальна чорношкіра демократка Кімберлі Ґарднер (Kimberly Gardner) почала проти них кримінальне розслідування, звинувачуючи у тому, що вони «спрямовували заряджену зброю у бік мирних протестувальників». Те, що ці «мирні протестувальники» зламали браму і натовпом вдерлись на приватну прибудинкову ділянку з метою влаштувати погром «у клятих білих буржуїв» - на це прокурор не звернула увагу. І проти погромників не було вжито жодних заходів.

І ось маємо. Протягом років подружжя було прихильником Демократичної партії, робили щедрі внески у партійний фонд. Як адвокати, вони захищали людей від свавілля поліції. Отримали «подяку».

Вчора, 24 серпня, почався Національний з’їзд Республіканської партії. Спеціально до цього з’їзду подружжя Маккласкі записали вітальну промову, де закликали голосувати за Президента Дональда Трампа. «Ніхто не буде почувати себе у безпеці в Америці, якою правлять радикальні демократи». «Джо Байден принесе беззаконня на вулиці американських міст». «Якщо в наших районах немає елементарної безпеки, то ніхто не може бути вільним, не зможе творити краще майбутнє для нас, наших дітей, нашої країни». «Саме тому ми маємо переобрати Президента Трампа».

 

 

А скільки таких Маккласкі по всій країні?

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

політкоректність - це хУцпа.магічно підтримую білих націоналістів

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

політкоректність - це хУцпа.магічно підтримую білих націоналістів

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отут діти диявола перехитрили саміх себе!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!