Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поїзди далекого сполучення не зупинятимуться в Луцьку і Тернополі після 3 серпня - Укрзалізниця

Світ:

Укрзалізниця тимчасово скасовує зупинку низки поїздів далекого сполучення у Луцьку та Тернополі у зв’язку з посиленням карантинних заходів на виконання норм постанови Кабінету міністрів України №641.

Так, вказане обмеження діятиме для поїздів: №41/42 сполученням Дніпро-Трускавець, №98/97 Ковель-Київ, №88/87 Ковель-Новоолексіївка, №12/11 Одеса-Львів, №81/82 Київ-Ужгород, №49/50 Київ-Трускавець, №136/135 Чернівці-Одеса, №108/107 Одеса-Ужгород, №110/109 Львів-Херсон, №86/85 Львів-Новоолексіївка, №715/716 Київ-Львів, йдеться у повідомленні Укрзалізниці.

Зупинка по вказаних станціях буде відновлена після отримання рішень регіональних комісій про послаблення карантинних заходів у Луцьку та Тернополі.

Пасажирам вказаних поїздів, які планували слідувати у/з Луцька та Тернополя, буде запропоновано повернення повної вартості квитків.

Рішення щодо відкриття або обмеження пасажирського сполучення приймаються комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних адміністрацій, після чого відповідні пропозиції надаються Укрзалізниці.

Нагадаємо, 19 лютого 2014 року Укрзалізниця припинила рух поїздів сполученням Львів-Київ на невизначений термін

Наші інтереси: 

Розуміти, що Укрзалізниця є державним підприємством і виконує накази уряду. При цьому вона зазнає колосальних збитків. Розуміти, що пасажири, які раніше користувалися послугами Укрзалізниці, тепер будуть перестраховуватися і будуть їздити автобусами. Держава сама себе вбиває.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи