Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У квітні-жовтні буде проведений аудит Пенсійного фонду України

Аудит планували провести 2017-го – з моменту прийняття відповідного закону. Це буде перевірка установи із бюджетом у майже 448 мільярди гривень, 5,3 з яких ідуть на адміністративні витрати.

“Мета аудиту – зрозуміти реальний стан справ у Пенсійному фонді, щоб у подальшому оптимізувати його роботу. Очікуємо отримати оцінку фінансового стану Фонду, його інформаційної системи, рекомендації щодо оптимізації законодавчого поля та адміністративних видатків”, – цитує слова колишньої міністерки соціальної політики Юлії Соколовської Finance.ua і нагадує, що на сьогодні Пенсійний фонд заборгував Держказначейству понад 49 мільярдів гривень.

За словами колишнього прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, одна з головних статей видатків сьогодні – це дотація Пенсійного фонду з державного бюджету. Минулий уряд Гончарука анонсував у цьому році змінити підхід до публічних фінансів і провести міжнародний аудит Пенсійного фонду фаховою аудиторською компанією.

Подивимося, чи не відмовиться новопризначений прем'єр міністр від цього рішення.

Наші інтереси: 

Важливо перевірити ефективність роботи ПФ, подивитися доцільність утримання величезної армії працівників, які досі працюють неякісно, старими методами, з паперами і папками, як в СРСР, у яких губляться документи (я це відчула на собі!).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи