Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На курорти Одещини літатиме “Повітряний експрес”

Світ:

Інвестиційний проект “Повітряний експрес” передбачає створення швидкісних пасажирських перевезень між обласними центрами та курортами Затока (Кароліно-Бугаз), Буковель і Трускавець.

Для цього в Україні збудують 9 вертолітних портів. Саме стільки українських міст пропонується об‘єднати завдяки регулярним вертолітним перевезенням “Повітряний експрес”, повідомляює Одеська облдержадміністрація.

Шлях до Кароліно-Бугазу з Києва займе 2 години, з Вінниці – 1 годину 25 хвилин, з Черкас – півтори години.

Меморандум про співпрацю було підписано між Одеською обласною державною адміністрацією і ТОВ «Міжнародна транспортна сервісна група ТВС».

«Додатковий вид пасажирських перевезень, сучасний авіаційний транспорт, обладнані вертолітні майданчики зі штучним або ґрунтовим покриттям на узбережжі Чорного моря — усе це дасть ще один поштовх до розвитку туризму в Одеській області. Це інвестиції у регіон і нові робочі місця, відтак ми підтримали перспективу реалізації такого проекту», — підкреслила заступниця голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

Меморандум передбачає, що до реалізації проекту долучаться «Міжнародна транспортна сервісна група» спільно з Американською корпорацією «Trans World Service» та корпорацією «EXIM». На першому етапі вони планують побудувати та обладнати в Україні 9 вертолітних портів. 

За задумом інвесторів, перевозити пасажирів будуть важкі вертольоти Boeing Vertol 107-II та Boeing 234 Chinook на 26 і 44 пасажирських місць. Вони обладнані усім необхідним: туалетною кімнатою, буфетом, відділенням для багажу, поличками для ручної поклажі.

Наші інтереси: 

Створення кращих туристичних можливостей для українців, щоб вони відпочивали в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Цікава новина.

Жнива почалися, браття!

Коментарі

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Цікава новина.

Жнива почалися, браття!