Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Франція - це соціалістична країна, в якій 57% ВВП формується за рахунок державних витрат

Національний банк Франції прогнозує, що економічне зростання не перевищить 0.2%, що буде в 12-15 разів нижче, ніж в США.

Отже, Еммануель Макрон здався. Як і його попередники - Ширак, Саркозі і Олланд - він не зміг протистояти вуличним протестам, які починаються у Франції щоразу у відповідь на спробу влади провести необхідні реформи.

Коли великий бізнес у Франції всілякими правдами і неправдами, витонченими технологіями приводив Макрона до влади, він сподівався, що той зіграє роль Маргарет Тетчер і вирве країну з лап соціалізму.

Але не склалося! Маргарет Тетчет з Макрона не вийшло і вже не вийде. А це означає, що соціалізм у Франції ще кілька років буде продовжувати абияк триматися на плаву за рахунок збільшення державного боргу, після чого все закінчитися економічним крахом.

Франція - це соціалістична країна, в якій 57% (!) ВВП формується за рахунок державних витрат. Як наслідок в країні сформувався страхітливий інвестиційний клімат, високі податки на бізнес, диктат профспілок, судова система, яка завжди виносить рішення на користь робітників, соціальна система, яка дозволяла роками не працювати і жити за рахунок бюджету і бізнесменів. Приватні інвестори стали обходити країну десятою дорогою, економічне зростання стало коливатися навколо нульової позначки, а безробіття в останні 10 років не опускалася нижче 10%.

Макрон оголосив, що йде назустріч вимогами протестувальників і збільшує мінімальну заробітну плану на 100 євро нетто. Разом з іншими пільгами, які президент анонсував, це збільшує навантаження на бюджет ще на 8-10 млрд євро. Держборг перевищить вже 100% до ВВП і дефіцит може вийти за обов'язкову норму в 3%.

Як наслідок Національний банк Франції прогнозує, що економічне зростання не перевищить 0.2%, що буде в 12-15 разів нижче ніж в США.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Франція - це соціалістична країна. Рівнятись треба на ринкові економіки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Порядний політик подав би у відставку!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Порядний політик подав би у відставку!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!