Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

У чому криється секрет щасливих стосунків: 5 правил про які повинні знати всі

Світ:

Є люди, які вважають, що штамп у паспорті і офіційний шлюб відразу ж зробить їх життя кращим, а стосунки - міцнішими. На жаль, це не так. Над стосунками  у будь-якому випадку доведеться працювати.
 

Знати б ще, в якому саме напрямку це робити ... Втім, на цей рахунок є досить цікаві думки, засновані, в тому числі, і на досвіді численних пар, які вже десятиліття живуть разом і припиняти не планують.

Отже:

1. Не звертайте уваги на дрібниці

Дрібні неприємності будуть траплятися завжди - так уже влаштоване життя. І навіть в ідеальній сім'ї є місце нерозуміння з якихось питань. Це абсолютно нормально, оскільки все це долається, причому спільними зусиллями.

Так що говоріть собі - «І це пройде». І воно реально пройде. А ось про що варто забути, так це про те, щоб психологічно розряджатися на чоловікові. Ні, він це витримає, звичайно, але настрій у нього зіпсується. Так що простіше реально ігнорувати різні дрібниці.

2. Ви удвох проти всіх

Досить своєрідна рада, але сімейні узи вона реально зміцнює. Адже на кого ще в цьому житті можна покластися, крім як на свою другу половинку?

І головне. Ні в якому разі не сприймайте шлюб як змагання і гонку за першість. Ви повинні підтримувати один одного, а не конкурувати. І постарайтеся пам'ятати про це завжди - навіть в моменти сварок і суперечок, без яких ніякі відносини не обходяться.

3. Навчитися слухати

Більшість чоловіків не люблять і не вміють говорити про свої проблеми. Ось тільки життя наше влаштована так, що без цього не обійтися. І до кого, як не до вас, він піде, якщо у нього щось не заладиться?

Ось тільки висловлювати все як є вони не можуть, так що вам доведеться вчитися їх слухати і розуміти, що насправді означають ті чи інші слова. Попереджаємо, що це буде складно.

4. Знаходити час для себе

Особистий простір дуже важливий. Так, ви регулярно пускаєте туди свого партнера, поділяєте з ним захоплення, деякі звички і інші речі. Але не можна повністю розчинятися в шлюбі, адже всі ці фрази, типу: «Немає жодних я і він, є тільки ми» - це нісенітниця.

Всі люди різні, у кожного свої інтереси і почуття, так що бажання бути разом - це свідомий і продуманий вибір. Будь ласка, не забувайте про себе і своїх особистих інтересах - це реально важливо.

5. Показувати свою любов

Не тільки словами, а й справами. Будь-які прояви турботи підійдуть. І будь-які висловлювання своїх щирих емоцій. Тільки робити це треба не тому, що треба, а тому, що хочеться. І якщо вам цього реально буде хотітися, то такі відносини зможуть продовжитися стільки, скільки ви самі побажаєте.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Технологія щастя

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи