Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У серпні російські війська зайдуть у Білорусь - Арестович

У серпні буде навчання "Захід-2017", під час якого росіяни зайдуть у Білорусь під гаслами порятунку країни від НАТО і українського сценарію. Росія може окупувати Білорусь.

arestovych.jpg

Військовий психолог Олексій Арестович

Про це Gazeta.ua розповів військовий оглядач і психолог Олексій Арестович.

"У серпні буде навчання "Захід-2017", під час якого росіяни зайдуть у Білорусь під гаслами порятунку країни від НАТО і українського сценарію . І не вийдуть уже. Це навіть обговорюють білоруські експерти. Про це знають балти", - говорить військовий оглядач.

Це радикально змінить військово-політичну обстановку в Східній Європі, каже він.

"Якщо Росія окупує Білорусь, то розіб'є потенційний союз між Балтикою і Україною, тобто проект міжмор'я (концепція партнерського блоку держав від Балтійського до Чорного й Адріатичного морів. - ред.). Європа стане на 800 кілометрів ближче до агресора. Зникне нейтральна Білорусь. Польща й Балтика cтануть потенційним театром воєнних дій між Росією і НАТО. Росіяни скажуть Європі, зокрема полякам, добре подумати, чи їм не краще відмовитися від підтримки України в обмін на те, що не воюватимуть. До зняття санкцій і перелаштування всіх розкладів у Європі — один крок", - пояснює Арестович.

"Європейці злякаються і почнуть ветувати певні рішення НАТО і Євросоюзу. Нитимуть про відновлення відносин із Росією, врахування її стратегічного інтересу. Розпочнеться фінляндизація Східної і Старої Європи. А ми опинимося в ситуації, коли весь світ скаже, що не буде розмінювати нас на себе. Чехія, Австрія, Німеччина таки дорожчі, ніж Україна. Будуть домовлятися за нашою спиною. А Україна хай терпить і проводить вибори на Донбасі", - додав він.

Наші інтереси: 

Тривожний сигнал.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Озброєний український народ обнулив би усі вологі мрії ворогів.Та видно щось тут інше.Тільки наші АТО-шники почали блокувати торгівлю із окупантом,як зразу Путін нападає.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Арістович гарний психолог. Але іноді починає нагнітати "страсті по росії", не пропонуючи нічого для поліпшення ситуації...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Озброєний український народ обнулив би усі вологі мрії ворогів.Та видно щось тут інше.Тільки наші АТО-шники почали блокувати торгівлю із окупантом,як зразу Путін нападає.

Вірю в те, що розумію.